top of page

Vi jämförde TESUP-turbiner!

Har du någonsin undrat hur TESUP-turbiner står sig mot varandra? Vårt TESUP-team har dig täckt med denna underbara jämförelse sida vid sida av var och en av månadens bästsäljande, mest populära turbiner. Ha en klocka!För att sätta några av dessa siffror i sitt sammanhang:


Den första siffran, spänningen, är viktig när du väljer ett kompatibelt kraftsystem med din turbin. Till exempel bör en laddningsregulator som används i samband med turbinen vara klassad för lämplig spänning. Lyckligtvis är detta inte ett sådant problem med TESUP-turbiner eftersom du kan köpa en laddregulator när du beställer turbinen som kommer att passa turbinen bra!


Nummer nummer två visar märkeffekten för varje turbin. Den effekt som genereras när vindhastigheten passerar genom turbinen är vid nominell hastighet. Detta ger dig en indikation på hur mycket kraft varje turbin producerar i förhållande till varandra. Magnum 5-turbiner är den mest kraftfulla modellen av turbiner som TESUP producerar.


Startvindhastigheten är den minsta vindhastighet som krävs för att få turbinen att snurra. Detta kan vara en viktig faktor att kontrollera för att se hur mycket kraft du kan generera med ditt områdes vindhastighet.


Ljudnivån bestämmer hur högt ditt vindkraftverk är. 30 dB är en liknande ljudnivå som ett bibliotek eller en viskning, 60 dB för en Magnum-turbin liknar en elektrisk rakhyvel eller tandborste. Tänk på att dB-skalan är en logaritmisk skala. Det betyder att varje 10 dB ökning motsvarar 10 gånger ljudintensiteten och dubbla den upplevda ljudstyrkan.


Äntligen har vi de maximala vindhastigheter som kan tolereras av turbinen. För vissa referenssiffror motsvarar 50 m/s vindhastighet ~110 mph vilket är den maximala vindhastigheten för en kategori 2-orkan! Så TESUP-turbiner kan fortsätta snurra och generera kraft i kraftiga vindförhållanden.


Förhoppningsvis har den här bloggen gett en bra inblick i hur TESUPs turbiner står sig!


#AtlasX #vindkraftverk #huskraft #förnybar energi #vindpark #alternativenergi #tesup #elkraft #renenergi #installation #Magnum5 #Atlas2.0 #Master940

bottom of page