top of page

TESUP satsar på att skapa säkrare leveranspaket

Kvaliteten och säkerheten hos TESUP -produkter är mycket viktig för oss, vi fortsätter att investera i våra produkter med 22 000 € köp av en ny förpackningsmaskin!


Vår nya FOAMplus box packer producerar skumdynor för att ordentligt säkra TESUP -produkter för frakt. När de placeras i en låda med ett föremål och värms upp, expanderar skumdynorna för att fylla resten av förpackningen, vilket säkerställer att föremålet inte kan röra sig och skadas när det transporteras. Detta ser till att ditt nya TESUP vindkraftverk kommer till dig i perfekt skick!

Tillsammans med våra robusta kartonger ger det nya skumbaserade förpackningssystemet en bekväm passform för delen inuti. Skummet har den extra fördelen att skydda produkten från att vätska tränger in genom att absorbera vätska som annars kan skada produkten! Som ett exempel skulle allt regn som kan ha fallit på lådan under transport absorberas säkert.


Förpackning på detta sätt är inte bara säkrare, det är också snabbare! Förskannade produktgeometrier kan ges till maskinen för att säkerställa att rätt mängd skum injiceras, något som inte var möjligt tidigare, vilket hjälper operatörer att snabbt packa dina nya energiprodukter. En bredare tvåfilmsbredd gör att större förpackningsmaterial kan användas, vilket möjliggör effektivare packning av lådor. Dessa nya förbättringar hjälper bland annat TESUP att paketera din beställning och skicka ut den snabbare, så att du kan ha din nya produkt redo att installera så snart som möjligt.

#packaging #safety #tesup #investment #investinginthefuture #logistics #delivery #renewableenergy #electricalcomponents #installation #alternativeenergy #mechanicalcomponents #improving #cleanenergy #h&s

bottom of page