top of page

TESUP:s resultat från första kvartalet formar framtiden för förnybar energi

Är du redo att höra om TESUPs fantastiska prestationer och resultat under det första kvartalet 2023? Vi har arbetat för att göra en positiv inverkan på världen, och vi har några fantastiska nyheter att dela med oss av. TESUP:s prestationer under första kvartalet är ett bevis på kraften i innovation, uthållighet och företagsansvar.Först av allt, TESUPs vindturbiner. Vi har nyligen introducerat Hera Wind Pro, vår senaste vindturbin. Hera är utformad för att vara effektiv, hållbar och estetiskt tilltalande, och kan producera tillräckligt med el för att försörja ett helt hushåll. Samtidigt har vår ATLAS-vindturbinserie uppdaterats med nya funktioner som en kraftfullare generator, bättre hållbarhet och anpassningsalternativ.


TESUPs engagemang för forskning och utveckling har lett till skapandet av TESUP SuperCharge Remote. Detta mobila batteri kan anslutas till elbilar för extra körsträcka, eller till vanliga bilar som en separat energiförsörjningsenhet för el och värme i katastrofområden. Det är mångsidigt, kraftfullt och utformat för att användas i olika miljöer och situationer. Med denna innovation bidrar TESUP till en renare och mer hållbar framtid för alla.


Dessutom har TESUP vunnit anbudsförfarandet för ett solkraftverksprojekt med en planerad installerad kapacitet på 60 MW. Detta projekt utgör en viktig milstolpe i vår resa mot en mer hållbar framtid, inte bara för att generera energi till sin tillverkning och stödja regeringarna med elproduktion utan också för många andra fördelar för miljön och samhället. Vårt team arbetar hårt med att utforma och implementera solkraftverket och använder den senaste tekniken och bästa praxis för att säkerställa dess effektivitet och tillförlitlighet.


För att bättre kunna hjälpa våra kunder och partners har vi utökat vårt globala fotavtryck med nya platser och regionala hubbar i Alicante och Makedonien. Dessa nya anläggningar gör det möjligt för oss att tillhandahålla snabbare och effektivare service till våra kunder runt om i världen.


På TESUP tror vi på företagsansvar och att ge tillbaka till samhället. Det är därför vi är stolta över att stödja Kerem Gonlum Basketball Academy och ge monetär hjälp och vindkraftverk till jordbävningszoner.


TESUP har också gjort framsteg i den digitala revolutionen, med lanseringen av TESUP-appen och dess uppgraderingar, det kommande virtuella TESUP-showroomet och öppnandet av ett företag för digitala lösningar. Dessa digitala lösningar kommer att göra det enklare för kunderna att få tillgång till och övervaka sina förnybara system, vilket ytterligare bidrar till TESUP:s mål om en renare och mer hållbar framtid.


Dessa framgångar är bara början på vad TESUP har i beredskap för framtiden. Med vårt orubbliga engagemang för innovation, hållbarhet och företagsansvar formar vi framtiden för förnybar energi och sätter en ny standard för excellens i branschen. Vi ser fram emot att se vad TESUP kommer att åstadkomma härnäst och fortsätta att ha en positiv inverkan på världen.

bottom of page