top of page

TESUP förbättrar sin tillverkning!

Laddningsregulatorer har alltid varit en integrerad del av TESUPs vindturbinsystem. Det är därför TESUPs nästa utveckling är att förbättra sina laddningsregulatorer och tillverka kretskorten i egen regi!


Detta gör att TESUP kan bättre kontrollera kvaliteten på sina produkter och se till att du får en laddningsregulator som är värdig ditt vindturbin!


Inte bara det utan den klassiska TESUP-laddningskontrollen får en omdesign! Designen är inte riktigt klar än så du får vänta och se vad vi har i beredskap. Jag kan berätta att ett nyare modernt fodral kommer att introduceras med analoga mätmöjligheter!Denna nya laddningskontroller kommer att vara perfekt för både off-grid och on-grid power setups. I en nätuppställning säkerställer laddningsregulatorn att rätt effektnivåer tas emot av din nätväxelriktare. I ett off-grid-system ser det till att dina batterier inte överladdas.


Med så viktiga jobb är det viktigt att få rätt styrenhet för ditt system. TESUP-styrenheter är byggda för att hantera TESUP-turbiner så att de blir en utmärkt match!
bottom of page