top of page

Stigande energikostnader? Börja sälja din kraft!

Har du märkt en ökning av redan dyra elräkningar på sistone? Den största boven bakom denna ökning är väl en dramatisk ökning av elräkningarna, upp med så mycket som 50% jämfört med förra året!


Denna ökning har tillskrivits många faktorer, med ökningar i naturgaspriser och förseningar till välbehövliga elproducerande infrastrukturprojekt över hela världen som driver frågor.


Men det här är inte alla dåliga nyheter, särskilt för TESUP -kunder. Eftersom elpriserna är högre kommer all el du kan generera hemma och sälja tillbaka till nätet att ge dig mer vinster än du vanligtvis kan hoppas på!


Så vänta inte, få upp en TESUP -turbin och snurra på ditt tak för att dra nytta av dessa höga elpriser, vilket minskar din turbins avkastning på investeringstiden. Undvik att lägga extra pengar på din el med de nuvarande höga priserna genom att generera din egen!


Är du osäker på vilken turbin du ska använda eller var du ska installera den? Låt inte detta hindra dig från att installera en turbin! TESUP kan ge dig en arkitektonisk virtuell tjänst. Om du förser TESUP med foton från din egendom kan TESUP -ingenjörer rekommendera vilken typ av turbin som ska installeras och var.


Om du vill ha mer information om denna tjänst, följ länken nedan!
#tesup #savings #covid #economy #investors #renewable #renewableenergy #greenenergy #savetheplanet #bills #homegeneration #sellingtothegrid #electricityprices #architecturalvirtualservice

bottom of page