top of page

Revolutionerar förnybar energi med kvalitet och innovation som den största i branschen

I dagens värld, där miljömedvetenheten är på uppgång, har förnybara energilösningar blivit en absolut nödvändighet. TESUP är stolt över att vara världens ledande företag inom förnybara energilösningar för hushåll, drivet av vår genuina passion för hållbar livsstil och orubbliga engagemang för teknisk utveckling. Idag vill vi ta med dig på en resa bakom kulisserna och dela med oss av de nyckelfaktorer som gör TESUP till en föregångare inom revolutionerande lösningar för förnybar energi. Gör dig redo att upptäcka de viktigaste ingredienserna i TESUP:s globala framgång och bli inspirerad!Överlägsen produktkvalitet och innovativ design:

På TESUP är vi oerhört stolta över att leverera förstklassiga produkter. Varje vindkraftverk och solpanel genomgår rigorösa tester för att säkerställa att de uppfyller de högsta branschstandarderna. Vårt mål är att förse dig med tillförlitliga lösningar som klarar olika väderförhållanden samtidigt som de maximerar energiproduktionen. Vårt team arbetar ständigt med att ta fram banbrytande konstruktioner som maximerar effektiviteten. Sedan vi grundades 2016 har vi upplevt en rad anmärkningsvärda prestationer och stolt introducerat över 10 verkligt innovativa produkter. Dessutom fortsätter vi att uppgradera våra produkter för att alltid ligga steget före tekniken. Vi började med en kraftgenereringskapacitet på 2KW och ökade den till 7KW genom att alltid fokusera på högre prestanda och effektivitet. Idag flyttar vi fram gränserna ytterligare och siktar på att till och med nå en kraftgenereringskapacitet på 9KW. Var och en av våra produkter representerar vårt orubbliga engagemang för att flytta fram gränserna för vad som är möjligt inom respektive kategori.Excellens inom drift och tillverkning:

När det kommer till drift och tillverkning går TESUP utöver det vanliga. Vi har 3 toppmoderna produktionscenter strategiskt placerade i Europa. Dessa centra är utrustade med avancerad produktionsteknik och följer strikta kvalitetskontrollåtgärder. Vi lämnar inget utrymme för kompromisser när det gäller att leverera felfria produkter. Faktum är att vi är stolta över vårt partnerskap med DHL, och garanterar att varje paket som lämnar våra anläggningar når våra kunder snabbt och säkert. Genom att utnyttja banbrytande maskiner och expertis hos våra skickliga yrkesmän, effektiviserar vi våra processer för att möta den ständigt växande efterfrågan på förnybara energilösningar.


Bästa kvalitet till bästa pris:

På TESUP är vi obevekliga i vår strävan att göra ett hållbart boende till verklighet för alla, oavsett deras budget. Vi utmanar djärvt status quo genom att erbjuda produkter av högsta kvalitet till lägsta möjliga priser. Vi konkurrerar inte bara på marknaden; vi dominerar det som den oöverträffade ledaren i branschen. När du väljer TESUP kan du med säkerhet anamma förnybar energi, i vetskap om att du gör ett miljövänligt och fickvänligt val. Hos oss blir hållbart boende en kraftfull och tillgänglig kraft för alla.


Kundcentrerad strategi:

På TESUP går vi utöver det för att sätta våra kunder i centrum för allt vi gör. Våra produkter är noggrant utformade med våra kunders i åtanke, och erbjuder oöverträffad anpassningsförmåga och stil för att matcha dina unika preferenser. Vi är inte bara en del av branschen; vi leder det med vår innovativa serie av vertikala vindkraftverk som sätter standarden för maximal elproduktion.


Det stannar inte där. När du väljer TESUP får du hela paketet, inklusive en laddningskontroll, vilket eliminerar allt extra krångel. Och för ultimat bekvämlighet erbjuder vi växelriktare, skräddarsydda specifikt för slutkunder som dig. Vi anser att förnybara energilösningar inte bara ska vara funktionella utan också visuellt imponerande och otroligt användarvänliga. Det är därför våra turbiner stoltserar med snygg och innovativ design, tillgängliga i en rad livfulla färger för varje kunds smak och preferens. Vi strävar efter att förbättra din upplevelse och förändra hur du uppfattar ren energi.


Främja kreativitet och innovation med vårt internationella team:

En av de saker som verkligen skiljer TESUP åt är vårt mångsidiga och begåvade internationella team. Vi är som en stor familj, med proffs från olika bakgrunder, kulturer och platser som arbetar tillsammans för att göra skillnad. Men det som gör vårt företag ännu mer exceptionellt är det faktum att vi har fyra inspirerande designkontor placerade i några av de mest kreativa hotspots runt om i världen: Alicante, Miami, London och Kalifornien. Dessa livfulla platser ger energi till vår kreativitet och fungerar som nav för innovation. Alla våra kreativa innovationer kommer till liv i dessa kreativa epicentra. Med en gemensam vision om en hållbar framtid fortsätter vårt teams kollektiva kreativitet att driva fram sektorn för förnybar energi, en banbrytande idé i taget.


Som världens största hushållsföretag för vindkraftverk och solpaneler är TESUP här för att ge dig möjlighet att anamma en hållbar framtid. Vårt orubbliga engagemang för överlägsen produktkvalitet, innovativ design, operationell excellens, överkomlig prissättning och kundcentrerad strategi skiljer oss åt. Vi är inte bara ett annat företag; vi är dina partners för att skapa en ljusare och grönare morgondag. Låt oss tillsammans lysa upp världen med hållbar energi!

bottom of page