top of page

Kan TESUP hjälpa dig?

TESUP introducerar ett nytt världsomspännande projekt!


Allt fler vardagliga sysslor kräver el för att fungera. Oavsett om det är att kommunicera med en nära och kära, koka vatten eller hålla ett rum upplyst. Dessa uppgifter är inte ett problem för de flesta i länder med välutvecklad infrastruktur och välbärgade befolkningar.


Vad händer när du är isolerad från ett pålitligt nät? Eller har du inte råd att betala för elen som levereras till dig? Tyvärr är detta fallet för många människor som bor runt om i världen. Dessa människor skulle verkligen tjäna på att ha sin egen personliga strömkälla, för att ladda en radio, bevattna sina åkrar och lysa upp sina hus.


Så hur skulle detta kunna tillhandahållas? Jo förnybara energikällor såklart! Vind- och solkraft finns över hela världen och kan användas som ett sätt att generera el lokalt och utanför nätet.


TESUP skickar 20 YUZO-vindkraftverk (tillsammans med deras laddningsregulatorer) runt om i världen till dem som kan behöva lite hjälp med att generera sin egen kraft. Dessa bärbara turbiner har en märkeffekt på 11,5 m/s på 150 watt, gott om kraft för att tända ett hus eller driva en liten pump.


Vad mer är att TESUP tar emot ansökningar. Om du är i behov av en YUZO-turbin, följ länken nedan!bottom of page