top of page

Har du träffat Elene?

Välkommen till Team Series del 5! Idag är vi glada över att få presentera Elene, vår nya kommunikationsexpert på TESUP! Gör dig redo att förundras över hennes superkraft att bygga vänskapliga band med våra kunder och skapa en positiv och välkomnande miljö för alla. Från att sprida glädje och skratt till att göra en verklig inverkan på världen, Elene är den nya lysande stjärnan i vår TESUP-familj! Så spänn fast dig och följ med oss på en ny spännande resa med vårt otroliga team!Varje dag har hon förmånen att få inblick i nästan varje avdelning och ta initiativ till att utforska ämnen som kan visa sig värdefulla i hennes framtida åtaganden. Från att lära sig om elektricitet till att samla kunskap från olika avdelningar som marknadsföring, logistik, tillverkning med mera, känner Elene att hon är på en kontinuerlig resa av tillväxt och självförbättring. Att vara omgiven av ett team som brinner för att göra en positiv inverkan på planeten gör hennes arbete på TESUP ännu mer meningsfullt och tillfredsställande.


Att arbeta på TESUP har varit ett äventyr för livet för Elene. Hon har blivit positivt överraskad av de extraordinära möjligheter som har kommit hennes väg, vilket bekräftar hennes övertygelse om att livet är fullt av fantastiska möjligheter. Detta dynamiska företag förstår värdet av att uppskatta sina anställdas potential och stöder aktivt deras tillväxt och avancemang. Elene känner att hon har vunnit en jackpot i karriären genom att vara en del av en familj som uppmuntrar till ständiga förbättringar och att arbeta effektivt.


Men vänta, det finns mer! Elene tycker att det bästa med att arbeta på TESUP är att ligga steget före, omfamna innovation och tänka utöver det vanliga. Det här företaget handlar inte bara om att sälja - de har ett uppdrag att ta itu med klimatförändringarna och skapa en mer hållbar framtid. Från att utveckla grön teknik till att stödja en hållbar livsstil visar TESUP en djup känsla av ansvar gentemot planeten och dess invånare. Och gissa vad? Elene är nu en del av denna extraordinära resa!


Nu kommer den roliga twisten! Hon delar ett gemensamt mål med det företag hon arbetar på: att bidra till mänsklighetens välbefinnande. Elene lever en aktiv och atletisk livsstil, springer som vinden och tränar på gymmet varje dag! Hon brinner för att öka medvetenheten om en hälsosam livsstil, och hennes passion för hållbarhet och en hälsosam miljö gör hennes jobb ännu mer meningsfullt. Och det finns ett annat roligt faktum om Elene: hon älskar valpar! När hon inte är upptagen med att rädda världen med sina kommunikationssuperkrafter och främja hållbarhet kan du ofta hitta henne när hon gosar och leker med söta valpar.Elene, kommunikationens superhjälte, gör verklig skillnad i världen, en positiv interaktion i taget! Med sin smittsamma entusiasm och sitt engagemang för en grönare framtid lämnar hon en bestående inverkan på våra kunder och vår planet. Vi är så lyckligt lottade att ha henne som en del av vår TESUP-familj! Fortsätt att lysa, Elene! Du är en sann inspiration för oss alla!


bottom of page