top of page

Har du träffat Nursu?

Välkommen till del 4 av vår teamserie! I den här bloggen är vi glada att introducera dig för Nursu, den extraordinära chefen för Kundupplevelseavdelningen på TESUP. Spänn fast säkerhetsbältet och gör dig redo för ett underhållande och upplysande äventyr med vårt otroliga team!Hon är en kraft att räkna med när det gäller att säkerställa kundnöjdhet och ge dem en exceptionell upplevelse med vårt företag. Med ett brett spektrum av tekniska ansvarsområden designar, utvecklar, testar och implementerar hon olika produkter, system och projekt. Från att analysera mekaniska system till att hjälpa kunder med deras tekniska frågor, är Nursu dedikerad till att förbättra effektiviteten och produktiviteten genom att designa sol- och vindkraftsystem som är skräddarsydda efter våra kunders behov.


Hon blev en del av TESUP-familjen för ett och ett halvt år sedan, och hennes karriärresa med oss har varit helt fantastisk. När hon blev tillfrågad om sin utveckling sedan hon började på TESUP utropade hon: "Min resa på TESUP har överträffat mina vildaste förväntningar! Företaget har satt sin tilltro till mig, och mina ansvarsområden har ökat exponentiellt. Detta har gett mig möjlighet att ständigt utmana mig själv och förbättra mig. Jag har lett framgångsrika projekt, rest runt i världen och, viktigast av allt, blivit en mer självsäker kvinna. Allt detta har bidragit till att vår företags kundnöjdhetsgrad har skjutit i höjden!"

Vad älskar Nursu mest med att arbeta på TESUP? Tja, listan är ganska omfattande! Hon älskar den positiva arbetsmiljön som främjar samarbete och teamarbete. Möjligheterna till personlig och professionell tillväxt och utveckling har också spelat en avgörande roll i hennes resa. Meningsfullt och utmanande arbete håller henne engagerad och motiverad, och företagets mission och värderingar stämmer perfekt överens med hennes egna ambitioner. Nursu uppskattar också djupt det erkännande och den uppskattning hon får från sina kollegor och överordnade. "På TESUP tillhandahåller vi inte bara gröna energilösningar till våra kunder. Vi bidrar till en bättre framtid för våra barn, och det är en ära utan ord", uttalade hon stolt.


Som projektledare för våra solkraftsanläggningsprojekt har Nursu tagit kontrollen över några av våra mest ambitiösa företag. Med sin expertis och hängivenhet har hon bidragit till att uppnå en imponerande kundnöjdhet på 92%. Hon letar ständigt efter nya projekt och identifierar områden för förbättring, vilket driver företaget framåt i en värld som omfamnar lösningar för förnybar energi.

Nu ska vi ta reda på några roliga fakta om Nursu! Först och främst älskar hon allt som är lurvigt.


Katter och hundar har en speciell plats i hennes hjärta, och hon kan inte motstå att gosa med dem när hon får chansen. Och här är en häpnadsväckande faktum: Hon kan samla och organisera 30 filer med dokument och skicka in projektansökningar på bara två dagar! När hon bestämmer sig för något finns det inget som kan stoppa henne.


Nursus engagemang, passion och otroliga prestationer gör henne till en ovärderlig tillgång för TESUP-familjen. Vi har turen att ha henne i spetsen för att säkerställa att våra kunder får en förstklassig service och att de uppmuntras att omfamna lösningar för förnybar energi. Med Nursu i vårt team ser framtiden ljusare ut än någonsin tidigare!

bottom of page