top of page

Gemensamma krafter för en hållbar framtid: Vi firar TESUPs 100 000:e kund!

På TESUP är vi sprängfyllda av förväntan över att kunna presentera en viktig prestation i vår strävan efter en grönare och mer hållbar framtid. Håll i er för fanfaren när vi stolt firar vår 100 000:e kund, en extraordinär milstolpe som driver vårt företag för lösningar inom förnybar energi till nya höjder! För att tacka var och en av våra värdefulla kunder är vi glada att kunna erbjuda en rabatt på 1000kr på alla våra produkter från den 27 juli till den 31 juli med koden "100K". Med våra hjärtan fyllda av tacksamhet tar vi en resa tillbaka i tiden för att minnas de utmaningar vi har övervunnit och de triumfer vi har delat.Ett globalt fotavtryck

TESUP:s förändringskraft har tagit sig till över 50 länder världen över. I ett imponerande nätverk av 29 länder med lokala webbplatser driver våra produkter aktivt elproduktion i över 50 länder från och med idag, vilket återspeglar vår anmärkningsvärda globala räckvidd och påverkan. Vi har korsat gränser och oceaner och nått varje hörn med vårt åtagande att leverera hållbara, tillförlitliga och högeffektiva energilösningar. Vi är stolta över att stå sida vid sida med ett globalt samhälle som delar vår orubbliga vision om en renare och grönare planet.


Leder vägen: Nederländerna, Tyskland och Storbritannien

TESUP har kunder i flera länder, men det är värt att lyfta fram den betydande närvaron av våra pionjärer i Nederländerna, Tyskland och Storbritannien. Dessa tre länder har visat exceptionell entusiasm och upptag av våra produkter, vilket banar väg för en hållbar framtid.


1. Nederländerna: Nederländerna, som är känt för sin progressiva miljöpolitik, har helhjärtat anammat TESUP:s lösningar för förnybar energi. Nederländska hushåll förstår vikten av att minska sina koldioxidavtryck. Nederländerna står för 10 % av TESUP:s värdefulla kunder, vilket återspeglar deras starka engagemang för en hållbar livsstil.


🏡 Här är en hjärtlig kommentar från en av våra kunder i Nederländerna:

"Jag installerade nyligen ATLAS X7-vindturbinen från TESUP, och den har förändrat mitt energibehov. Denna vindturbin är ett under av ingenjörskonst. Jag är förvånad över hur mycket el den genererar, vilket gör att jag kan driva mitt hem med ren, förnybar energi..." - Erik F. från Flevoland, NL


2. Tyskland: Tyskland är ledande inom förnybar energi och är ett lysande exempel på en hållbar livsstil. TESUP har sett ett stort intresse och försäljning från tyska kunder, som värdesätter tillförlitligheten och effektiviteten hos våra produkter. Tillsammans driver vi övergången till ren energi i en av Europas största ekonomier. Anmärkningsvärt är att Tyskland representerar 13% av TESUP:s värdefulla kunder, vilket bekräftar deras engagemang för en grönare och mer hållbar framtid.


🏡 En av våra kunder från Tyskland delade också med sig av sina erfarenheter:

"Jag kan inte säga nog bra saker om TESUP. Deras produkter har förändrat hur jag genererar och förbrukar energi. Med MAGNUM 5 har jag kunnat använda vindkraft och avsevärt minska mitt beroende av elnätet. Jag är tacksam över att vara en del av den förnybara energirevolutionen vid sidan av TESUP." - Lucas D. från Thüringen, DE


3. Storbritannien: Storbritannien har varit en stark förespråkare för förnybar energi och har satt upp ambitiösa mål för att minska utsläppen av växthusgaser. TESUP har spelat en viktig roll för att stödja denna gröna revolution genom att förse hushåll över hela Storbritannien med tillgängliga och prisvärda lösningar för förnybar energi. Storbritannien står för 15% av TESUP:s värdefulla kunder, vilket visar deras betydande bidrag till att omfamna rena energilösningar.


🏡 Låt oss höra historien om en TESUP-kund från Storbritannien:

"TESUPs HERA har varit en spelväxlare för mig. Dess design och prestanda gör den till en enastående produkt. Jag installerade den på min bakgård och den har genererat en jämn tillförsel av ren energi. Den är perfekt för min plats eftersom vindarna i min hemstad är ganska starka. Det är fantastiskt att se den positiva inverkan jag gör. " - David L. från Wales, Storbritannien


Vi är den globala ledaren med det största installationsavtrycket i världen.


Ett samhälle som drivs av hållbarhet

Från början har TESUP varit engagerat i att förse hushåll över hela världen med innovativa och tillförlitliga lösningar för förnybar energi. Vårt uppdrag att främja användningen av ren energi och minska koldioxidavtrycket har fått gensvar hos en mångfald av individer som brinner för hållbarhet. Varje kund som ansluter sig till vår TESUP-familj stärker vårt kollektiva engagemang för att skapa en bättre värld för kommande generationer.


Kraften i samarbete

Vår resa skulle inte vara möjlig utan våra kunders gemensamma ansträngningar. Er feedback, era förslag och er passion för hållbarhet har spelat en avgörande roll i utformningen av våra produkter och tjänster. Genom era gemensamma erfarenheter och framgångshistorier har ni inspirerat andra att satsa på förnybar energi och bidra till en renare värld.


Dela med dig av glädjen: Videor och bilder från TESUP-kunder

Förutom hjärtliga vittnesmål har våra fantastiska kunder varit vänliga nog att dela med sig av sina erfarenheter genom videor och bilder, som visar hur våra lösningar för förnybar energi har förändrat deras hem och livsstil. Det värmer hjärtat att bevittna den glädje och spänning som husägare känner när de bidrar till en hållbar framtid.Följ med på resan

För att uttrycka vår tacksamhet vill vi rikta ett stort tack till alla TESUP-kunder och erbjuda 1000 kr rabatt på alla våra produkter med koden "100K" från den 27 till den 31 juli. Ert förtroende, er lojalitet och ert engagemang har varit avgörande för att nå denna otroliga milstolpe. Tillsammans gör vi skillnad och inspirerar andra till hållbara metoder.Tack för att du är en del av TESUP-resan och för att du omfamnar ren energi. Låt oss fortsätta att inspirera andra, de kommande 100 000 kunderna och ännu fler!


bottom of page