top of page

Extrema vädervarningar kommer till TESUP!

Har du någonsin varit orolig för att hårt väder ska skada ditt vindturbin? Är du osäker på vilka väderförhållanden du bör täcka din turbin? Detta blir allt svårare att förutse och hantera med det förändrade globala klimatet.


Om det här är du har TESUP en helt ny tjänst som passar dina behov perfekt! Som om det inte räckte för TESUP-e-postprenumeranter att få nyheter om spetsen inom TESUP-tekniken, kommer e-postlistaprenumeranter också att få automatiska varningar om hårt väder på väg!


Med denna avancerade vädervarning kan du slå ner luckorna och se till att din egendom är redo för hårt väder. Detta kommer att hjälpa alla som är osäker på när vädret är för mycket för att deras vindkraftverk ska fungera säkert.


Om du är intresserad av att få dessa varningar om svåra väderförhållanden samt att hålla dig uppdaterad med de senaste TESUP-produkterna, kan du också prenumerera på e-postlistan på TESUPs webbsida. Öppna bara en ny TESUP-webbsida och ange din plats och e-post i den gröna popup-rutan!
bottom of page