top of page

Effektivt samtal om klimatförändringar

Många människor tänker fortfarande på klimatförändringar som något avlägset, naturligt eller för stort för att föreställa sig. Utsläpp, CO2, nettokol, antropogen är inte orden för att börja morgonen. Detta hindrar oss från att bry oss om det största hotet mot vår planet. Hur känner man behovet av att starta det just nu?

Första steget är att använda ett enkelt språk

Klimat = extremt om

Uppvärmning = överhettning,

Ren energi = billig energi

Det andra steget är att förstå att det berör dig personligen

Lokala översvämningar är viktigare än global uppvärmning. Teälskare, notera! Teet kommer att förlora sin rikedom av smak som ett resultat av den globala temperaturökningen intensifieras. Föräldrar. Håll världen säker, hälsosam och levande för barnen. Det är uppenbart att alla har en anledning att bry sig.

Tredje. Föreställ dig ett tjockt täcke av kolföroreningar som omger jorden, vilket farligt värmer planeten.

Just nu värms världen upp till 100 gånger snabbare än den har gjort tidigare. Det beror på att vi har bränt miljarder ton kol, olja och naturgas, som släpper ut kolföroreningar i luften som fångar upp solens värme. Våra föroreningar stannar i atmosfären som en filt. Låt oss vakna ur sömnen tillsammans och kasta av oss den här filten! Låt oss tillsammans rädda världen från överhettning innan den blir oåterkallelig. Det finns en jord, vi måste arbeta tillsammans för att rädda den.

Extremt väder är ditt personliga bekymmer, eftersom det kommer att skada de människor och saker du älskar.


DET ÄR INTE JORD. DET ÄR VI.

DET HÄNDER JUST NU.

DET KAN FIXA.

Det är inte för sent att förhindra de värsta scenarierna. Men för att göra det måste vi sluta förorena, och det innebär att vi går från fossila bränslen till 2000-talets rena, förnybara energikällor. Som samhälle har vi redan tekniken för att bygga en ren ekonomi som skapar miljontals jobb och en stabil värld. Varför utgår vi inte från vår egen miljö, från vårt hem? TESUP finns vid din sida med de senaste tekniska produkterna för denna förändring!

#tesup #elektronik #förnybar energi #grönenergi #alternativenergi #vindenergi #vindkraft #vindkraftverk #renenergi #renmiljö #elkraft #elektrisk generator #Atlas2.0 #AtlasX #Master940 #MasterX #Zeus3.0bottom of page