top of page

Det mest produktiva sommarsolståndet med TESUP

Vi lärde oss en hel del ämnen i skolan men visste inte hur de skulle vara användbara för våra liv. Vad sägs om att lära sig att en av dem betyder mycket i verkligheten, sommarsolståndet?


Vad är sommarsolståndet?

Sommarsolståndet eller midsommar inträffar den 21 juni när jorden når sin maximala lutning mot solen. Det anses vara början på sommaren på världens norra halvklot. Vilket bra sätt att hälsa på soliga dagar!


Du måste ha sagt i vilket fall vi kan behöva denna information. Det är precis vad TESUP är här för att svara!Ju längre dagsljus, desto mer energi


Vi är alla medvetna om fördelarna med solljus för människor och natur, men ändå erbjuder solljus oss mer än så. Nu är det rätt tid att dra nytta av solljus som förnybar energi.


Visste du att du kan generera upp till 210Wx12hr=2520wh energi med TESUP Flexible Solar Panels denna dag när solljuset är som längst och efteråt också? Även du kan generera mer energi, om du går längre i norr, som Norge. Lyckligtvis är några fantastiska saker inte begränsade till en dag, effektiviteten du kan få från solenergi och energin du kan generera är bland dem.


Här har du vårt vänliga förslag att lägga till din att göra-lista för sommarsolståndet; förutom att spendera en fantastisk dag i din trädgård med din familj, kan du även generera energi till ditt hem och elfordon utan krångel.


Allt du behöver är en TESUP Flexible Solar Panel, den gör resten och du kan njuta av dagen efter att du har applicerat din solkräm.


Låt oss börja producera din egen energi i dessa soliga dagar!


bottom of page