top of page

3 produkter för att ladda elfordon och generera ren energi för hemmet

För att bli en grön energiproducent och användare behöver du bara tre produkter:


Vindkraftverk - Laddningskontroll 12V eller 24-48V- Inverter (30-600V)


Du kan öka effektiviteten i hela systemet genom att lägga till den flexibla solpanelen. Vind- och solenergi kommer att förändra varandra under 24 timmar och du får maximal effekt för din plats.


Ett hushåll med en liten turbin, solenergi (valfritt med batterier) installerad skulle förmodligen kunna tillhandahålla all sin egen kraft för det mesta, och bidra till att stabilisera de nationella elnäten genom att minska toppar och dalar i efterfrågan. Tillsammans med värdet av att stoppa föroreningar är förnybar energi en oundviklig energikälla som är nödvändig för varje hushåll.

AtlasX + Charge Controller + Inverter


Det är viktigt för dig att tänka på vindpotentialen för din plats och turbinens specifikationer innan du väljer en teknik för din bostadsinstallation.Med TESUP-produkter är det enkelt att ladda ditt elfordon och generera ren förnybar energi till ditt hem!


#tesup #elektronik #förnybar energi #grönenergi #alternativenergi #vindenergi #vindkraft #vindkraftverk #renenergi #renmiljö #elkraft #elektrisk generator #Atlas2.0 #AtlasX #Master940 #MasterX #Zeus3.0

bottom of page