top of page

Vi älskar affärsresor på TESUP och gör dem alltid extraordinära.

TESUP

28 juli 2023

Spännande resa till fabriker och verkstäder.

Förra veckan begav sig våra entusiastiska teammedlemmar på en spännande resa för att besöka några av våra fabriker och verkstäder. På TESUP förstår vi vikten av förstahandsupplevelser i produktionsprocessen. Med olika avdelningar och expertis, inklusive fjärrarbetare, organiserar vi regelbundet möten och resor för att främja samarbete och innovation.


Som ett ledande företag inom rena energilösningar tror vi på att bryta med traditionella normer, även när det gäller affärsresor. Vi brinner inte bara för det vi gör, nämligen att generera och tillhandahålla hållbara energilösningar, utan också för att skapa oförglömliga ögonblick och upplevelser för vårt team.


Under vår senaste affärsresa uppnådde vi effektivt våra mål genom att testa teknologier för tillverkning av solpaneler, och sedan var det dags för välförtjänt avkoppling. Så vi beslutade oss för att ta tillfället i akt och delta i ett roligt windsurfing-äventyr! Efter denna teamengagerande aktivitet fick vi uppleva äkta matprovning och gav ett varmt välkomnande till vår CX-direktör.TESUP lägger stor vikt vid att skapa en blomstrande affärsmiljö, och en av våra kärnvärden är att prioritera våra medarbetare. Vi förstår att deras lycka och tillfredsställelse är avgörande för vår framgång som företag.


Att se glädje och nöjdhet i våra teammedlemmars ansikten i slutet av dagen är en ständig påminnelse om varför vi älskar det vi gör. Glada medarbetare bidrar till företagets tillväxt och framgång, och på TESUP är vi engagerade i att vårda en sådan atmosfär.


På TESUP formar vi inte bara en grönare framtid med våra innovativa lösningar, utan vi främjar också en arbetskultur som värderar upplevelser, teamwork och välbefinnande för våra anmärkningsvärda teammedlemmar.

bottom of page