top of page

TESUP tar över världen: Självägda nya kontor

TESUP

13 sep. 2023

TESUP expanderar sina kontor världen över dag för dag.

Vi är glada att dela med oss av en fantastisk uppdatering med er kära läsare. Förutom våra tiotals kontor runt om i världen har vi öppnat två nya kontor. Ett av dem ligger på en strategisk plats i Sydeuropa, Skopje, och det andra i Anatolien, en central knutpunkt för kunder i Väst- och Centralasien. Båda platserna är där sol och vindkraft är rikligt förekommande i världens mest fridfulla natur.


Båda fungerar som TESUP:s regionala huvudkontor för Sydeuropa. Kontoren bemannas av ett team av erfarna yrkespersoner som ansvarar för teknik, försäljning, marknadsföring och kundsupport i regionerna och globalt.


De nya kontoren är en del av TESUP:s pågående expansion på nya marknader runt om i världen. Öppnandet av de nya kontoren är en betydande milstolpe för TESUP. Det visar vårt åtagande att utvidga vår globala räckvidd och erbjuda våra kunder bästa möjliga service.


Födelsedagsfirande på kontoret*


De nya kontoren är rymliga och välutrustade, vilket skapar en bekväm och avslappnad arbetsmiljö för våra anställda. De är utmärkta platser för samarbete och att skapa långvariga minnen tillsammans.


Dessa nya kontor kommer att hjälpa oss att nå våra mål att skapa bättre lösningar både för våra kunder och för världen. Håll ögonen öppna, för det finns en möjlighet att vårt nästa kontor kan vara på väg till din stad!


bottom of page