top of page

Tesup stöder sina människor med verkställande utbildning från världens bästa universitet

TESUP

27 feb. 2023

Tesup investerar i människor i djupa universitet som MIT.

Vi är stolta över att tillkännage att Tesup stöder kollegor i vidareutbildning i världsklassens chanser. Vi har redan stött några av våra anställda i deras MBA och högre utbildning sedan början.


Vi tror att utbildning är ett kraftfullt verktyg för personlig och samhällelig tillväxt. Av denna anledning stöder vi dem i högre utbildning genom ekonomiskt och moraliskt stöd, till exempel att sponsra dem för att delta i program på de mest prestigefyllda universiteten som MIT. Vi vill att var och en av våra anställda ska bli en störare i morgondagens industri för förnybar energi. Att ge dem högsta nivå verkställande utbildning är bara en av de åtgärder vi har vidtagit mot detta mål.


Att vara en del av sina resor och bevittna dem att utveckla sin karriär är spännande. Vi är väl medvetna om att inte bara stödja hjälper anställda att växa personligen och professionellt, utan det bidrar också till en positiv företagskultur som värderar kontinuerligt lärande och utveckling.


På Tesup tror vi att utbildning är en livslång strävan, och vi är engagerade i att stödja våra anställda när de fortsätter att lära sig och växa under hela livet. Det är en tydlig demonstration av vårt engagemang för deras personliga och professionella tillväxt och visar att vi värdesätter våra anställda och deras framtid.


Våra anställda är väl medvetna om att TESUP -företag alltid stöder dem pedagogiskt och ekonomiskt inom höga internationella standarder hela tiden och nivåer.

bottom of page