top of page

TESUP slår rekord: Tillverkar mer än 300 vindturbiner dagligen!

TESUP

21 juli 2023

Tekniska genombrott i Alicante och Skopje tar TESUP till nya höjder

I och med öppnandet av våra nya teknik- och tillverkningscenter i Alicante och Skopje har vi överträffat vårt tidigare rekord och tillverkar nu över 300 vindturbiner dagligen. Denna viktiga händelse markerar ett stort steg framåt för TESUP, särskilt i kölvattnet av den globala pandemin och de senaste konflikterna i världen. TESUPs innovativa tekniska lösningar, som leds av våra dedikerade team i Alicante och Skopje, har spelat en avgörande roll i denna anmärkningsvärda prestation.


Effekterna av pandemin och efterföljande konflikter har märkts över hela världen och orsakat störningar i olika branscher. Vårt engagemang för hållbar energi har dock gjort att vi har kunnat fortsätta arbeta trots dessa utmaningar. Genom att utnyttja vår expertis och beslutsamhet har vi kommit starkare ut med tillväxt och framsteg.


Genom geniala förbättringar av tillverkningsprocesserna och en strömlinjeformad verksamhet har TESUP ökat sin produktion exponentiellt och satt en ny branschstandard.


Betydelsen av vår prestation går bortom bara siffror. Varje tillverkad vindturbin är ett steg närmare en grönare framtid, som minskar beroendet av fossila bränslen och mildrar de negativa effekterna av klimatförändringarna. Genom pågående forskning och utveckling, strategiska samarbeten och ett starkt engagemang för kvalitet vill TESUP fortsätta att vara framgångsrika och forma en ljusare, renare och mer välmående framtid för alla.

bottom of page