top of page

TESUP krossar världsrekordet för dagliga försäljningar igen

TESUP

2 aug. 2023

Vi är mycket glada att meddela att den 31 juli nådde TESUP ännu en historisk milstolpe och bröt återigen världsrekordet i försäljning av hushållsvindkraftverk! 🎉

Tack så mycket till våra värderade kunder, partners och teammedlemmar för ert outtröttliga stöd. Denna enastående prestation hade inte varit möjlig utan er. Tillsammans driver vi en hållbar framtid!


I brådskan av klimatförändringen ägnar vi oss åt att ge husägare möjlighet till rena, förnybara energilösningar. Denna rekordbrytande dag stärker vårt åtagande för innovation och kundnöjdhet. Vi inspireras av den växande entusiasmen för hållbart leverne. Varje hem som omfamnar vår teknologi spelar en avgörande roll i kampen mot klimatförändringar.


Detta milstolpe markerar vårt gemensamma arbete för att bygga en grönare värld. Vi kommer fortsätta att pressa gränserna och se till att våra produkter förblir i framkant av den förnybara energimarknaden.


Tack för att ni är en del av denna extraordinära resa. Tillsammans fortsätter vi att slå rekord och göra en positiv påverkan på världen!

bottom of page