top of page
huvudbild
huvudbild

Om oss

Vi är ett internationellt företag som tillverkar produkter för förnybar energi och världsledande inom vindenergiprodukter för hushåll. Våra huvudprodukter är hushållsvindkraftverk och halvflexibla solpaneler. Vårt företag etablerades 2016 i London, England, men vår expertis går tillbaka till 1974. Sedan dess har vi varit involverade i olika vattenkrafts-, vind- och solkraftverk med en erfarenhet av 1000+ MW total installerad effektkapacitet. Idag är vi verksamma i mer än 30 länder med lokala lager, tillverkningsanläggningar och kontor. Vårt huvudkontor ligger i London. Vi arbetar med de bästa internationella fraktbolagen som DHL och UPS för att säkerställa att dina produkter levereras till din dörr säkert och i tid.

Vårt-uppdrag
Vårt uppdrag
Vår-vision
Vår vision

Vi anser att alla enkelt ska kunna byta till ren energi och göra det till en del av sin hållbara livsstil. Vår vision är att göra det möjligt för varje hushåll att generera sin egen energi och se TESUPs rena energiprodukter fungera i varje enskilt hushåll runt om i världen.

På TESUP är vårt uppdrag att bli världens ledande leverantör av rena energiprodukter för hushåll. Vi kombinerar innovation, överlägsen kvalitet och enkelhet till bästa möjliga pris för att göra våra produkter tillgängliga för alla.

Våra värderingar
Inkludering-Mångfald
Innovation
Förträfflighet
Lärande-och-utbildning
Respekt
Environmental-Impact
Våra nav
våra-nav-Storbritannien

UNITED KINGDOM

våra-nav-i-USA

UNITED STATES

våra-nav-i-Tyskland

GERMANY

våra-nav-i-Spanien

SPAIN

våra-nav-mer

MER...

Investera-i-framtiden-med-TESUP

Investera i framtiden med TESUP

VARFÖR VÄLJA OSS?

Vi är världens ledande och snabbast växande tillverkare av hushållsvindkraftverk. Men detta räcker inte. Fler spelförändrande innovationer är på väg.

Vill du vara en del av något legendariskt? Samarbeta med oss ​​och leda spelet inom hushållens förnybara energisystem.

Investera-Kostnadsbesparing

 

TESUPs produkter innebär stora kostnadsbesparingar för våra kunder och hög lönsamhet för våra partners.

Investera-karta

 

Vi är världsledande med det största fotavtrycket för installation av vindkraftverk för hushåll i världen.

Invest-Eco

 

Vårt löfte är att inspirera alla att agera hållbart och göra världen till en bättre plats.

investera-team

 

Vi har en dynamisk och smidig arbetskultur och ett talangfullt, mångsidigt och mångsidigt team.

Vi är ett stort team med medlemmar från alla kontinenter och bakgrunder. Vi värdesätter mångfald och olika åsikter. Det främjar vår kreativitet.

VARFÖR ARBETAR UNIVERSITET OCH FÖRETAG MED TESUP?

Nu, mer än någonsin, söker universitet och stora organisationer med stora företagscampus sätt att agera hållbart och investera i innovativa förnybara energilösningar.

 

Många av dem runt om i världen har redan valt TESUP som sin föredragna partner för installationer av energisystem och samarbeten med FoU-projekt. Vi är stolta över att stödja hållbarhetsrörelsen för framåttänkande och innovativa aktörer och utbildningsinstitutioner.

Partneruniversitet
Partnerföretag