tesup employees

Vi älskar affärsresor på TESUP och gör dem alltid extraordinära

Spännande resa till fabriker och workshops

Förra veckan gav sig våra entusiastiska teammedlemmar ut på en spännande resa för att besöka några av våra fabriker och verkstäder. På TESUP förstår vi betydelsen av förstahandserfarenhet i produktionsprocessen. Med olika avdelningar och expertis, inklusive distansarbetare, organiserar vi regelbundet sammankomster och resor för att främja samarbete och innovation.

Som ett banbrytande företag inom rena energilösningar tror vi på att bryta oss från traditionella normer även när det kommer till affärsresor. Vi brinner inte bara för det vi gör, att generera och tillhandahålla hållbara energilösningar, utan också för att skapa oförglömliga stunder och upplevelser för vårt team.

Under vår senaste affärsresa uppnådde vi effektivt våra mål, testade tillverkningstekniker för solpaneler, och sedan var det dags för lite välförtjänt avkoppling. Så vi bestämde oss för att ta tillfället i akt att ägna oss åt ett roligt vindsurfingäventyr! Efter den här teamengagemangsaktiviteten upplevde vi äkta mattestning med ett varmt välkomnande till vår CX Director.

TESUP lägger ett enormt värde på att odla en blomstrande affärsmiljö, och en av våra kärnprinciper är att prioritera våra medarbetare. Vi förstår att deras lycka och tillfredsställelse är avgörande för vår framgång som företag.

Att se glädjen och tillfredsställelsen i ansiktena på våra teammedlemmar i slutet av dagen är en ständig påminnelse om varför vi älskar det vi gör. Glada medarbetare bidrar till ett företags tillväxt och välstånd, och på TESUP är vi fortfarande engagerade i att vårda en sådan atmosfär.

På TESUP formar vi inte bara en grönare framtid med våra innovativa lösningar utan främjar också en arbetskultur som värnar om erfarenheter, lagarbete och välbefinnandet hos våra enastående teammedlemmar.