record sales

TESUP slår sönder världens dagliga försäljningsrekord genom tiderna... igen

Vi är stolta över att kunna meddela att TESUP den 31 juli uppnådde ytterligare en historisk milstolpe och slog återigen världsrekordet för hushållsvindkraftverk!

Tack, våra uppskattade kunder, partners och teammedlemmar, för ert orubbliga stöd. Denna anmärkningsvärda bedrift hade inte varit möjlig utan dig. Tillsammans driver vi en hållbar framtid!

Mitt i den brådskande klimatförändringen är vi dedikerade till att ge husägare möjligheter med rena, förnybara energilösningar. Den här rekorddagen stärker vårt engagemang för innovation och kundnöjdhet. Vi är inspirerade av den växande entusiasmen för hållbart boende. Varje hem som anammar vår teknik spelar en avgörande roll för att bekämpa klimatförändringarna.

Denna milstolpe betyder vår gemensamma ansträngning att bygga en grönare värld. Vi kommer att fortsätta tänja på gränserna och se till att våra produkter förblir i framkanten på marknaden för förnybar energi.

Tack för att du är en del av denna extraordinära resa. Låt oss tillsammans slå rekord och göra en positiv inverkan på världen!