wind turbine generator

TESUPs slår rekord: Tillverkar mer än 300 vindkraftverk dagligen!

Tekniska genombrott i Alicante och Skopje driver TESUP till nya höjder

Med öppnandet av våra nya ingenjörs- och tillverkningscenter i Alicante och Skopje har vi överträffat vårt tidigare rekord och tillverkar nu över 300 vindkraftverk dagligen. Detta betydelsefulla tillfälle markerar ett betydelsefullt steg framåt för TESUP, särskilt i spåren av den globala pandemin och de senaste konflikterna världen över. TESUPs innovativa tekniska lösningar, med våra engagerade team i Alicante och Skopje i spetsen, har spelat en avgörande roll i denna anmärkningsvärda prestation.

Effekterna av pandemin och efterföljande konflikter har märkts över hela världen, vilket har orsakat störningar i olika branscher. Men vårt engagemang för hållbar energi har fått oss att arbeta oavsett dessa utmaningar. Genom att utnyttja vår expertis och beslutsamhet har vi kommit starkare med tillväxt och framsteg.

Genom geniala förbättringar i tillverkningsprocesser, såväl som strömlinjeformad drift, har TESUP exponentiellt ökat sin produktion och satt en ny industristandard.

Betydelsen av vår prestation går utöver bara siffror. Varje tillverkad vindturbin representerar ett steg närmare en grönare framtid, vilket minskar beroendet av fossila bränslen och mildrar de negativa effekterna av klimatförändringar. Genom pågående forskning och utveckling, strategiska samarbeten och engagemang för kvalitet, strävar TESUP efter att fortsätta framgången, forma en ljusare, renare och mer välmående framtid för alla.