tesup and kuehne nagel cooperation

TESUP och Kuehne-Nagel: 2 World Giants Partnering for Operations Excellence

I en landmärke utveckling för att omdefiniera landskapet för tillverkning och logistik i Makedonien, är vi stolta över att kunna tillkännage ett spännande samarbete med Kuehne-Nagel, en global ledare inom logistik och supply chain-lösningar. Detta strategiska partnerskap markerar en betydande milstolpe, som sätter scenen för innovation, tillväxt och excellens för TESUP i hjärtat av sydöstra Europa.

En kraftfull synergi

Eftersom vi är kända för sina banbrytande lösningar för förnybar energi, har vi varit på en expansionsbana och försökt öka vår tillverkningsverksamhet och distributionskapacitet. Samarbetet med Kuehne-Nagel, ett namn som är synonymt med logistikexpertis, är en naturlig anpassning av mål och värderingar.

Detta samarbete är ett åtagande att driva framstående tillverkning, hållbarhet och sömlös leverans av TESUP-produkter över hela världen. Kuehne-Nagels stora erfarenhet av optimering av försörjningskedjan, i kombination med vår toppmoderna teknik och engagemang för hållbara metoder, kommer att ge Makedonian Manufacturing Hub kraft.

Viktiga fördelar med partnerskapet

  • Logistikeffektivitet: Alliansen kommer att optimera våra tillverkningsprocesser och avsevärt minska ledtiderna, vilket säkerställer snabbare leverans av produkter till kunder globalt.
  • Global räckvidd: Kuehne-Nagels omfattande nätverk med över 1 400 platser i mer än 100 länder kommer att göra det möjligt för oss att utöka vår globala närvaro och leverera förnybara energilösningar till nya marknader.
  • Hållbarhet i grunden : Både TESUP och Kuehne-Nagel är dedikerade till miljöaffärer. Detta partnerskap kommer att betona hållbara logistiklösningar, minska koldioxidavtryck och anamma gröna försörjningskedjan.
  • Innovation och teknologiintegration: Våra innovativa teknologier kommer att integreras med Kuehne-Nagels logistiklösningar, vilket säkerställer spårning i realtid, transparens och smidighet i verksamheten.

Vägen framför

TESUP och Kuehne-Nagel-partnerskapet innebär ett stort steg mot en hållbar och sammankopplad framtid för Makedonien tillsammans med Sydeuropa, understödd av teknisk innovation, miljöansvar och tillverkningsexpertis. Detta strategiska samarbete kommer inte bara att stärka Makedoniens roll i global tillverkning utan också bidra till den världsomspännande övergången till hållbara energilösningar.