tesup app

Varför behöver du Tesup Mobile App?

För vi gör förnybar energi tillgänglig för alla.


Först i branschen för förnybar energi! Vi är stolta över att presentera världens första mobilapp designad för användare av förnybara energiprodukter: TESUP App.


Alla mobilappar ger användarna bekväm tillgång till en mängd olika tjänster och information på sina smartphones och surfplattor. Tesup-appen är mer än så!


År 2023 lever vi i en teknikepok som ni alla vet. Vi borde dra nytta av denna teknik i alla delar av våra liv.


Med detta i åtanke beslutade vi att lansera vår mobilapp för månader sedan både i Google Play och Apple Store för att nå dig enkelt och utan att slösa din tid på datorer.


Som en ledande leverantör av förnybara energilösningar är vårt uppdrag att göra hållbar energi tillgänglig för alla, och vi är glada över att ha vår mobilapp. Ladda ner den nu och börja ta kontroll över din energianvändning idag.


Tesup-appen är designad för att hjälpa våra kunder med deras förnybara energiförbrukning och att fatta välgrundade beslut angående deras energianvändning. Med vår app kommer kunderna att se energianvändningsdata i realtid, övervaka deras solpanelsprestanda och få tillgång till kontoinformation när de är på språng.


Vi har fyra huvudsektioner på vår målsida:


Köp: Börja scrolla igenom produkterna, med fantastiska 3D-bilder och du kan enkelt nå produktinformation. Vi ger dig produktspecifikationer och installationsriktlinjer. Fortsätt, se våra produkter och lägg till i diagrammet.


Kundupplevelse: Du har redan köpt produkter och du behöver hjälp med din produkt. Gå till den andra luckan och fyll i formuläret. Alternativt, klicka på chattknappen längst upp till höger på sidan för att starta en chatt med våra kundexperter. Låt oss resten, vi når dig omedelbart.


Utbildning: Du kan boka individuella konsultationer med våra erfarna teammedlemmar och ingenjörer. Dessutom ger vi gratis föreläsningar om förnybar energi, allt du behöver göra är att registrera dig! Du kan också hitta Produktservice för kunderna. Vi förstår att förnybar energi ibland kan vara förvirrande, så vår app innehåller också utbildningsresurser för att hjälpa våra kunder att förstå fördelarna med olika energikällor och hur man får ut det mesta av sina förnybara energisystem. Kontakta oss gärna!


Blogg: Om du vill hålla dig uppdaterad om de senaste tillfällena runt om i världen, energirelaterade ämnen, nyheter, är den här sidan för dig! Vi når dig via våra bloggar. Din feedback är värdefull för oss.


Vår app finns för både iOS och Android och den är gratis att ladda ner. Vi ger dig möjlighet att byta till förnybar energi med bara en ansökan!


En annan viktig fördel med att ladda ner Tesup-appen är transparensen och kontrollen som vår app ger. Du kan se din kontoinformation när som helst och ha tillgång till all information du behöver för att skapa en grönare värld.


På Tesup är vi orubbliga i vårt engagemang för att göra förnybar energi tillgänglig för alla. Vår app är bara ett av många sätt på vilket vi arbetar mot detta mål.


Vi skulle också vilja höra din åsikt om vår app så att vi kan förbättra den. Vårt mål är att göra dig nöjd och ge dig den bästa servicen.