tesup products and achievements

TESUP:s resultat under första kvartalet formar framtiden för förnybar energi

Är du redo att höra om TESUPs fantastiska prestationer och resultat under det första kvartalet 2023? Vi har arbetat för att göra en positiv inverkan på världen, och vi har några fantastiska nyheter att dela med oss ​​av. TESUP:s första kvartalsprestationer är ett bevis på kraften i innovation, uthållighet och företagsansvar.

Först och främst TESUPs vindkraftverk. Vi har nyligen introducerat Hera Wind Pro, vår senaste vindturbin. Hera är designad för att vara effektiv, hållbar och estetiskt tilltalande och kan producera tillräckligt med el för att driva ett helt hushåll. Samtidigt har vår ATLAS vindturbinserie uppdaterats med nya funktioner som en kraftfullare generator, bättre hållbarhet och anpassningsmöjligheter.

TESUPs engagemang för forskning och utveckling har lett till skapandet av TESUP SuperCharge Remote. Detta mobila batteri kan kopplas till elbilar för extra körsträcka, eller till vanliga bilar som en separat energiförsörjningsenhet för el och värme i katastrofområden. Den är mångsidig, kraftfull och designad för att användas i olika miljöer och situationer. Med denna innovation bidrar TESUP till en renare och mer hållbar framtid för alla.

Dessutom har TESUP vunnit anbudet för ett solkraftverksprojekt med en 60 MW installerad kapacitetsplan. Detta projekt representerar en betydande milstolpe i vår resa mot en mer hållbar framtid, inte bara för att generera sin tillverkningsenergi och stödja regeringarna med elproduktion utan också för många andra fördelar för miljön och samhället. Vårt team arbetar hårt med att designa och implementera solkraftverket, med hjälp av den senaste tekniken och bästa praxis för att säkerställa dess effektivitet och tillförlitlighet.

För att bättre betjäna våra kunder och partners har vi utökat vårt globala fotavtryck med nya platser och regionala nav i Alicante och Makedonien. Dessa nya faciliteter gör det möjligt för oss att tillhandahålla snabbare och effektivare service till våra kunder runt om i världen.

På TESUP tror vi på företagsansvar och att ge tillbaka till samhället. Det är därför vi är stolta över att stödja Kerem Gonlum Basketball Academy och ge ekonomisk hjälp och vindkraftverk till jordbävningszoner.

TESUP har också tagit framsteg i den digitala revolutionen, med lanseringen av TESUP-appen och dess uppgraderingar, det kommande virtuella utställningsrummet för TESUP och öppnandet av ett företag för digitala lösningar. Dessa digitala lösningar kommer att göra det lättare för kunder att komma åt och övervaka sina förnybara system, vilket ytterligare bidrar till TESUPs mål om en renare och mer hållbar framtid.

Dessa prestationer är bara början på vad TESUP har i beredskap för framtiden. Med vårt orubbliga engagemang för innovation, hållbarhet och företagsansvar formar vi framtiden för förnybar energi och sätter en ny standard för excellens i branschen. Vi kan inte vänta med att se vad TESUP kommer att uppnå härnäst eftersom det fortsätter att ha en positiv inverkan på världen.