supporting basketball

Stödja nästa generation av basketstjärnor

På TESUP sätter vi företagsansvar i hjärtat av vår verksamhet och arbetar hårt för att stödja samhället på alla möjliga sätt. Som en av åtgärderna för detta mål har vi stolt stöttat Kerem Gonlum Basketball Academy i London sedan början av 2022. Dessa unga idrottare är sportens framtid, och vi är hedrade att få vara en del av deras resa.

Barnen i det här laget har en passion för basket som är oöverträffad. De tillbringar otaliga timmar med att öva och fullända sina färdigheter, och det syns på banan. De arbetar tillsammans som ett lag och stöttar varandra genom spelets toppar och dalar. Spelare som helt enkelt behöver träna med vår support eller enstaka övningar för att hålla sina färdigheter fräscha är alltid välkomna.


Men det handlar inte bara om spelet, det handlar om de värderingar de lär sig genom basket, som lagarbete, uthållighet och sportsmannaanda. De lär sig att vara ledare på och utanför banan, och det är verkligen inspirerande att se.


Vi tror att genom att stödja dessa barn investerar vi i sportens framtid och i framtidens ledare i vårt samhälle. Dessa barn har stora drömmar och vi vill hjälpa dem att uppnå dessa drömmar. Allt som allt är barn vår framtid, allt vi gör är för dem, för att ge dem en bättre framtid.


Vi är spännande att se vad framtiden har att erbjuda för dessa unga idrottare, och vi ser fram emot att stötta dem varje steg på vägen. HEJA LAGET!


"Vinnare är inte människor som inte misslyckas, utan människor som aldrig slutar"


Som företag tror vi på kraften i hårt arbete och beslutsamhet, och teamet förkroppsligar dessa värderingar. Därför är vi så glada över att stötta dem och se framtiden i deras ögon. De är ett lysande exempel på vad som kan uppnås genom hårt arbete och beslutsamhet. De är också en inspiration för unga basketspelande barn i samhället att fortsätta spela, alltid titta upp och fram och att sträva efter storhet.