atlas wind turbine series

Möt de nya TESUP ATLAS 7 och X7 världens mest föredragna vindturbiner!

Något viktigt har lagat mat i vårt kök ett tag och nu är det dags att dela det med dig. Möt de nya ATLAS X7 och ATLAS 7! Våra ATLAS-vindkraftverk har uppgraderats och de är nu kraftfullare, hållbarare, ergonomiska och snyggare än någonsin! Med sin nya generator kan de generera upp till 7 kWh el per timme.
TESUP ATLAS vindturbiner är världens mest föredragna vertikala vindkraftverk för hushåll. Som global ledare arbetar vi kontinuerligt med våra produkters förbättringar, även för våra bästsäljande produkter eftersom innovationen aldrig slutar. Mer kraft, ny innovativ design och bättre hållbarhet till ett mycket överkomligt pris!
Vad är nytt?
Mer kraft, mer el och besparingar
Nya ATLAS-modeller kommer med en kraftfullare och effektivare 7 kW generator. De kan generera upp till 168 kWh per dag! NYA ATLAS-modeller är konstruerade för att ge bättre grepp mellan kroppen och bladen så att när bladen vrids överförs dess roterande rörelse (kraft) till generatorn utan kraftförlust. Så det gör ATLAS vindkraftverk mer effektiva.
Ny snygg och ergonomisk design
Den nyligen förbättrade karossen ger ATLAS vindturbiner ett modernare utseende och bättre skydd mot yttre faktorer. Plus, den nya coola grå färgen gör att produkterna ser riktigt coola och premium ut!
Enklare montering
ATLAS X7 har en ny styrram som gör den ännu enklare att montera. Med denna nya ram är det verkligen lätt att hålla vingarna i linje för att passa den övre flänsen. Allt du behöver göra är att montera ditt vindturbin efter varje steg i produktens användarmanual. Den totala monteringsprocessen tar bara 30 minuter.
Bättre hållbarhet
Nu använder vi rostfria fästelement på båda ATLAS-modellerna för bättre hållbarhet.
Anpassning
Nya ATLAS X7 ger dig 6- eller 12-bladsalternativ för att justera antalet blad på din turbin beroende på den genomsnittliga vindhastigheten på din specifika plats.
delar av Atlas vindkraftverksserie
Nu kan du njuta av att generera ren energi med kraftfullare, hållbarare och snyggare TESUP-produkter. Beställ ditt ATLAS vindturbin idag, kombinationen av kraft och innovativ design.