hera wind turbine

Korrelation av vinddata för de senaste 50 åren för att förstå lönsamheten

TESUP Hera Wind Pro kan betala sig själv inom några veckor.

I en värld där generering av egen energi blir allt viktigare, är TESUP HERA Wind Pro det ledande alternativet för husägare som letar efter ett kraftfullt, effektivt och prisvärt sätt att producera ren, förnybar energi.

Varför HERA Wind Pro?

  • Det är ett vindkraftverk med vertikal axel (VAWT), vilket innebär att det kan generera elektricitet på ett litet område från vindar som blåser i alla riktningar. Detta gör det till ett mångsidigt alternativ för husägare med små installationsytor med inkonsekventa vindmönster.

  • Den är extremt effektiv, med en startvindhastighet på bara 4 m/s. Det betyder att den kan börja generera elektricitet även i lätta vindar, vilket gör den till ett bra val för husägare i områden med relativt låga vindhastigheter. Men HERA är stark och kraftfull och kan stå styv och fortsätter att generera även vid höga vindhastigheter med ett bra utbyte av energi.

  • Dessutom är HERA Wind Pro också mycket enkel att installera. Den kan monteras på ett tak eller en balkong på bara 5 minuter, utan att behöva specialverktyg.

  • Den finns i tre moderna färgalternativ: Pearl Beige, Pearl Blackberry och Smoke Grey+Red. Detta gör det enkelt att hitta en färg som matchar ditt hem eller din fastighet.

Vi har betonat den imponerande kraften och effektiviteten hos HERA i motsats till ett vertikalt vindturbin. Men vi vill inte vara allt prat och ingen handling. Det är därför vi kommer att ge dig en enkel fallstudie för att faktiskt visa den betydande skillnaden.

Exempelfall

Och här är ett exempel; besparingarna du kan förvänta dig av TESUP HERA Wind Pro ökar med din årliga elanvändning. Om du har en hög årlig elanvändning kan HERA Wind Pro spara en betydande summa pengar på din elräkning.

Låt oss säga att du bor i den brittiska staden London, vi har vindhastighet/elgenereringsdata som en tabell nedan.

Kunden producerar 1 024,28 kWh el per år. Givet Londons elpris på £0,94 per kWh, resulterar detta i en årlig inkomst på £952,58 genom HERA-vindkraftverket. Därför kan investeringen i HERA-vindkraftverket tjänas in på ett par veckor om det är tillräckligt blåsigt på plats.

Men hur mycket energi varje installation genererar beror på faktorer som produkten du väljer, var den är installerad och hur snabbt vinden blåser. Så för att få en korrekt bild av produktionen i ditt område är det viktigt att titta på lokal data. Om du vill ta reda på hur mycket el du kan generera i ditt område är det en bra idé att chatta med dina lokala väderexperter och använda ett liknande tillvägagångssätt med effektkurvan.

hera micro siting

För att förstå hur mycket el du kan producera i din region är det en bra idé att kontakta dina lokala vädercentra för att koppla långa år med dina data som samlats in av din vindmätare. Vinden är så varierande även vid två meters lägesskillnad. Med tanke på att du har 1 års senaste vindmätaredata från dina hem, minut- eller timregistrerad, kan du utöka informationen som relaterar till andra vädercentrumdata, t.ex. för de senaste 50 åren. När du väl kan utöka dina vinddata per timme kan du förvänta dig ditt framtida energiutbyte. Genom att lägga till dessa energipriserna, långsiktig prisprognos min. mitten. eller max. Genomförbarheten av investeringen kan lätt förstås. En annan viktig punkt är effektkurvan för ditt valda vindturbin för att förstå dess kraftprestanda och hållbarhet vid olika vindhastigheter. Att bara använda ett enstaka medelvindhastighetstal för vindutbyte av energi kommer att vara ett stort misstag, det förväntas använda minst timvis vindhastighetsdata för att förstå den faktiska kraftgenereringen.

Hera kraftkurva

Förutom de ekonomiska besparingarna erbjuder TESUP HERA Wind Pro även ett antal miljöfördelar. Turbinen genererar ren, förnybar energi som hjälper till att minska ditt beroende av fossila bränslen. Det hjälper också till att skydda miljön genom att minska ditt koldioxidavtryck.

Om du letar efter ett sätt att spara pengar på din elräkning, minska ditt beroende av fossila bränslen och skydda miljön, då är TESUP HERA Wind Pro den perfekta lösningen för dig. Beställ din idag!