vr showroom

Få kontakt med våra kunder över hela världen med Virtual Reality från Alicante och Sao Paulo

Är du redo att dyka in i en värld av realtidsupplevelser? Då vill vi välkomna dig till en extraordinär era av interaktion! Vi flyttar fram gränserna för innovation med våra uppslukande Virtual Reality (VR) och Augmented Reality (AR)-upplevelser i våra Customer Experience Centers i Alicante och São Paulo där du kan uppleva interaktiva videosamtal och möten med våra experter genom högteknologisk virtuell verklighet .

Föreställ dig att kliva in i en värld där verkligheten sömlöst smälter samman med virtuella världar, där möjligheterna är oändliga. På TESUP ligger vi i framkanten av VR/AR-revolutionen och revolutionerar hur våra kunder engagerar sig i produkter och tjänster. Med utgångspunkt i denna vision har vi etablerat våra innovativa kundupplevelsevideocenter i Alicante och São Paulo, vilket markerar ett nytt steg i vår resa mot att förändra hur människor upplever och interagerar med teknik.

Vi erbjuder våra kunder transformativa upplevelser som går utöver traditionella gränser. Med målet att ge bästa kundnöjdhet erbjuder vi interaktiva virtuella verklighetsmöten. Du kan uppleva VR-mötesrum med anpassade videosamtal av vårt vänliga och kunniga CX-team (Amanda, Elene och Marta), som verkar från både Alicante och São Paulo. Genom att utnyttja den avancerade tekniken och expertis som finns i dessa dynamiska städer är vi beredda att ge dig en extraordinär mötesupplevelse online som helt kommer att revolutionera hur du interagerar med våra produkter.

Med vårt team av dedikerade VR/AR-experter kommer du att ha chansen att få tillgång till personlig vägledning och omfattande kunskap. Genom demonstrationer i realtid kommer du att vara rustad att fatta välgrundade beslut genom att uppleva våra produkter i virtuella miljöer som tar dig till en annan dimension.

Utforska de obegränsade möjligheterna, omdefiniera din interaktion med våra erbjudanden och se hur Virtual Reality omformar framtiden för interaktion, dra nytta av snabba svar, personlig assistans och en förhöjd nivå av tillfredsställelse genom vår lokala närvaro.

Låt oss ta vårt förhållande till nya höjder och utforska den virtuella verklighetens underverk tillsammans!