Introducing the most sustainable truck to date: TESUP Power Truck!

Vi presenterar den mest hållbara lastbilen hittills: TESUP Power Truck!

På TESUP kommer vi varje dag med nya innovativa lösningar för att påskynda världens övergång till förnybar energi. Hållbarhet är kärnan i allt vi gör. Och idag är vi stolta över att presentera vårt nyaste designkoncept: TESUP Power Truck, vår nya elektriska lastbil full av kraft och möjligheter!
Föreställ dig en värld där elektricitet aldrig är utom räckhåll och den genereras på ett hållbart sätt, även vid extraordinära händelser eller omständigheter som naturkatastrofer, olyckor, krig eller andra nödsituationer som orsakar avbrott i energiförsörjningen. Nya TESUP Power Truck är designad för att vara den nya hållbara lösningen för att tillhandahålla ren energi när och varhelst det behövs.

Länder är fortfarande anslutna till fossila bränslen, subventionerar olja, kol och gas som orsakar luftföroreningar och global uppvärmning. Power Truck är en annan innovativ design från TESUP för att hjälpa individer, organisationer och regeringar att minska utsläppen och undvika värre händelser. Den kombinerar våra energigenererings- och lagringsprodukter tillsammans med en helt elektrisk lastbil som en plattform som gör vår lösning 100 % självförsörjande och mobil. Vind och sol är allt som denna intelligenta lastbil behöver.

I TESUP Power Truck är våra mest kraftfulla vindturbiner och flexibla solpaneler anslutna till ett enormt 500kWh Li-on batteri för att generera och lagra energi som kan leverera el till hem, byar, sjukhus, konsertområden och andra platser där en stor energi källa behövs.

Vår nya futuristiska lösning för att spara pengar, minska ditt koldioxidutsläpp och göra dig redo för potentiella strömavbrott inom en snar framtid.
U.S. Federal Emergency Management Agency, FEMA och få av världens mest utvecklade arméer har redan gått över till hållbar energi med TESUP. Du och dina organisationer kan delta i denna förändring och hjälpa till att rädda jorden också.
Håll utkik, mer kommer att följa om TESUP Power Truck och våra nya innovativa produkter!