new TESUP website

Vi presenterar Tesups nya förbättrade webbplats och extraordinära produkter

I ett drag för att förbättra din kundupplevelse är vi stolta över att presentera vår helt nya webbplats, som ger kunderna en sömlös och förstklassig e-handelsplattform för att utforska och köpa vårt extraordinära utbud av produkter. Med ett användarvänligt gränssnitt, snabbare köpupplevelse och elegant design, lovar vår nya webbplats att guida dig utan ansträngning från surfning till kassan.

Förutom vår förnyade webbplats har vi lyft våra produkter till oöverträffad perfektion. Den avancerade designen i Tesup-produkter placerar oss i framkant, vilket säkerställer en oöverträffad upplevelse. Utplacerad i över 50 länder, vår ambition är global: Tesup, det väsentliga för varje hem över hela världen!

Möt TESUP V7 och H7:

tesup V7 vindturbin

TESUP V7 Vertikal vindturbin (7 KW)


Med sin kraftgenereringskapacitet på 7 kW kan du generera upp till 168 kWh/dag. Omdesignad för ökad kraft, hållbarhet, ergonomi och stil, den förbättrade TESUP V7-vindturbinen överträffar sina föregångare. För att tillgodose de unika vindförhållandena på din plats, presenterar vi en rad bladalternativ, vilket säkerställer optimal effektivitet. V7 har blad som är skräddarsydda för medelhöga till höga vindhastigheter, med den extra flexibiliteten att inkludera alternativ för låga vindhastigheter i ditt paket. Förhöj din upplevelse med de anpassningsbara funktionerna i V7-vindturbinen, som levererar oöverträffad prestanda.


V7 är tillverkad av högteknologiskt rostfritt aluminium och är konstruerad med återvinningsbara material, som visar exceptionell motståndskraft. Den är UV-beständig, optimerad för effektiv vindkanalisering och producerar ultralågt ljud för tystare drift. Turbinen är exakt balanserad för att minimera vibrationer.


Nu, med banbrytande IoT-teknik, låter den dig enkelt övervaka kraftgenerering och justera spänning baserat på väderförhållanden direkt från din mobilapp. All denna kontroll till hands, vilket säkerställer en sömlös upplevelse.

tesup H7 vindturbin

TESUP H7 horisontell vindturbin (7KW)


TESUP H7 står som ett verkligt kraftpaket och genererar imponerande 7 KW, vilket motsvarar anmärkningsvärda 168 kWh per dag. Globalt erkänd som den föredragna horisontella vindturbinen, fungerar den sömlöst även i de svåraste väderförhållandena. Tillverkad med en korrosionsbeständig kolfiberkropp, förblir den motståndskraftig även i temperaturer så låga som -50°C. Med en snabb start på bara 3 m/s vindhastighet och en strömlinjeformad 40-minuters installationsprocess förkroppsligar den höjden av bekvämlighet.

Dessutom integreras den sömlöst med TESUP solpaneler, vilket ger en heltäckande energilösning. Dessutom gör systemet det möjligt för dig att sälja överskottselen tillbaka till nätet, vilket inte bara förkroppsligar effektivitet utan också miljömedvetenhet.


Styrka dina gröna hem och rädda planeten samtidigt med våra innovativa vindturbiner. Utnyttja vindens och solens energi för att uppnå total självständighet och ta farväl av elräkningarna.

Ändå börjar vår resa bara – ett åtagande att leverera det bästa inom förnybara energilösningar. Vi strävar efter att visa upp förbättrade försäljningsupplevelser, unika produkter och självförtroende. På TESUP ger vi oss ut på en obeveklig resa för att skapa en bättre värld, ett steg i taget.