hera wind turbines

Vi presenterar nya Hera Wind Pro: Vår nästa generations vindturbin!

Att utnyttja vindens kraft har alltid varit en dröm för miljömedvetna individer och företag. Och nu är vi glada över att tillkännage ankomsten av Hera Wind Pro, nästa generations vindkraftverk som tar vårt sätt att generera ren energi ett steg längre.
Hera är uppkallad efter den kraftfulla grekiska gudinnan och är designad för att vara effektiv, hållbar och estetiskt tilltalande. Med en 7kW generator i sin kärna kan Hera Wind Pro producera tillräckligt med el för att driva ett helt hushåll, vilket gör den till den perfekta lösningen för dem som vill minska sitt koldioxidavtryck utan att kompromissa med kvaliteten.
Men det som skiljer Hera från andra vindkraftverk är dess innovativa design. Den 2-bladiga formen produceras genom att använda mindre material, vilket gör den lättare, mer kompakt och mer miljövänlig. Denna nya design möjliggör också den lägsta startvindhastigheten, vilket innebär att Hera kan generera kraft även i de lättaste vindarna.
Och det är inte allt. Hera har högkvalitativa material, inklusive monteringselement i rostfritt stål, fibermuttrar och återvinningsbara skyddsfilmer som skyddar den från repor och andra skador, vilket säkerställer dess hållbarhet och livslängd.
Hera finns i tre fantastiska moderna färgalternativ, inklusive Pearl Beige, Pearl Blackberry och Smoke Grey+Red. Dessa tidlösa och stilrena färgalternativ gör Hera till den perfekta passformen för alla landskap, oavsett om det är en bakgård i ett bostadshus eller en kommersiell fastighet.
Men det som gör att Hera sticker ut är dess förbättrade kroppsbas, som gör det lättare att fästa på ytan, ger bättre skydd och skapar ett renare utseende. Eftersom den har färre blad är installationsprocessen kortare och tar bara 15 minuter.
Genom att generera ren, förnybar energi kommer Hera Wind Pro att hjälpa dig att minska beroendet av fossila bränslen och minska koldioxidutsläppen. Nu finns den tillgänglig för förbeställning. Den kommer att produceras i begränsade mängder varje månad, så förbeställ nu för att vara först med att få den med ett leveransdatum i april.
dimensioner av Hera vindkraftverk
Vi tror att Hera har potential att förändra vårt sätt att tänka kring vindkraftverk. Med sin innovativa design, en kraftfull generator, mindre miljöpåverkan och tillförlitlighet är Hera verkligen nästa generations vindkraftverk. Så om du vill vara den första att få den, förbeställ idag och gå med våra privilegierade kunder!