Inspiring power plant built with TESUP Products - Learn from a valued customer

Inspirerande kraftverk byggt med TESUP-produkter - Lär dig av en uppskattad kund

Föreställ dig ett hållbart kraftverk som utnyttjar den gränslösa potentialen hos förnybar energi. I Europa har vår uppskattade kund omsatt sin vision till verklighet genom att bygga ett banbrytande kraftverk med hjälp av banbrytande TESUP-produkter. Inbäddat på böljande gröna kullar, står deras egendom nu som ett bevis på den enorma potentialen med ren energi.

De har gjort rätt val och förvandlar sin mark till ett blomstrande nav för förnybar energi med livgivande el med TESUP. Låt oss lära oss varför TESUP-produkter är det perfekta valet för detta projekt:

TESUP Magnum 5 horisontellt vindturbin

Vår MAGNUM 5 horisontella vindturbin är ett sant underverk, designat för att ge den mest pålitliga och effektiva vindkraftsgenereringen. Som världens starkaste vindturbin och mest hållbara horisontella vindkraftverk har den den lägsta startvindhastigheten, vilket gör den till ett optimalt val för vindkraftsparker. Den kan leverera en fristående kraftgenereringskapacitet på 5 kW och med en rotation som börjar vid endast 3 m/s vindhastighet säkerställer denna turbins stora vindupptagningsområde mjuk och obegränsad rörelse. Tillverkad av korrosionsbeständig överlägsen kolfiber, kan den fungera felfritt även i kyliga temperaturer, varar så låg som -50C. Dess hållbarhet kombineras med en lätt design och en tyst driftmekanism, vilket gör den till ett harmoniskt tillskott i alla miljöer.

TESUP Semi-flexibel solpanel

Vår solpanel erbjuder oöverträffad mångsidighet och effektivitet. Med en anmärkningsvärd kraftgenerering på 205 watt per kvadratmeter kan den driva olika elektriska apparater och ladda batterier och växelriktare. Det som utmärker den är dess flexibilitet och lätta design, som bara väger 2 kg med bara 1,39 mm tjocklek. Denna flexibilitet gör att den passar formen på vilken yta som helst, vilket gör den idealisk för att bygga väggar, böjda tak, båtar och vindkraftsparker. Även i svagt ljus och molniga förhållanden minskar dess speciellt strukturerade yta ljusreflektion och förbättrar prestandan.

På TESUP anser vi att förnybar energi ska vara tillgänglig för alla. Det är därför våra produkter är designade för att vara överkomliga, vilket gör dem till ett utmärkt val för dem som vill bygga ett kraftverk. Med TESUPs engagemang för kvalitet, tillförlitlighet och kostnadseffektivitet kunde vår kund skapa sitt kraftverk med lätthet. Att bygga en förnybar energianläggning med TESUP-produkter är inte längre en avlägsen dröm utan ett realistiskt mål, tack vare våra exceptionellt prisvärda erbjudanden.

Gå med i revolutionen för förnybar energi med TESUP. Våra innovativa och pålitliga produkter, uppbackade av år av erfarenhet och expertis, förändrar hur vi utnyttjar ren energi.