image of wind turbine sound power

Hur högt är hushållens vindkraftverk?

Funderar du på att utnyttja vindkraften med ett TESUP-vindkraftverk men är orolig över ljudnivåerna? Den skramlande bilden av massiva vindkraftsparker som genererar oönskat buller kan få dig att tveka. Men vi är här för att sätta rekord: TESUP-vindkraftverk är anmärkningsvärt tysta och du behöver inte oroa dig för några öronbedövande störningar.

Hur högt är ett vindkraftverk egentligen?

En vanlig oro bland potentiella vindkraftsägare är de upplevda ljudnivåerna, särskilt när turbinen installeras nära deras hem. Du kanske har sett nyheter som lyfter fram bullerproblem som orsakas av kommersiella vindkraftsparker. Du kan vara säker på att TESUPs vindkraftverk är en värld bortsett från dessa industrijättar.

Liten form, stor tystnad

TESUPs vindkraftverk är designade med fokus på att minimera buller. Jämfört med sina massiva motsvarigheter har dessa vindkraftverk en liten formfaktor som leder till en mycket tystare driftsljudnivå. Så, hur tysta är de? TESUPs vindkraftverk producerar ljudnivåer på upp till 35 dB, vilket är mindre än hälften av ljudet från en dammsugare. För att sätta det i perspektiv är den genomsnittliga ljudnivån i hushållet cirka 40 dB, en viskning registreras på cirka 30 dB, och den typiska dammsugaren arbetar på öronbedövande 75 dB.

Med TESUP vindturbiner kommer du att uppleva en ljudnivå som är lite högre än en viskning, vilket gör dem till ett idealiskt val för bostadsområden. Om du är orolig för bullret som kommer från ditt vindturbin, finns det verkligen inget att oroa sig för!

Rigorösa bullertest

Vi är stolta över att säkerställa att våra produkter uppfyller stränga bullerstandarder. Ljudnivåerna hos våra vindturbiner testas regelbundet i idealiska utomhusmiljöer som lämpar sig för vindkraftsinstallation. Detta engagemang för kvalitet och tystnad säkerställer att du kan njuta av fördelarna med vindenergi utan störningar.

Vindhastighet spelar roll

Det är viktigt att tänka på att ljudet från ditt vindturbin också är beroende av vindhastigheten. Vid lägre vindhastigheter är ljudet som genereras sannolikt ännu lägre, vilket säkerställer att du kan ha lugn och ro även under blåsiga dagar.

I en värld där buller är ett växande problem framstår våra små vindkraftverk som förkämpar för tyst energiproduktion. Med ljudnivåer lägre än ett genomsnittligt hushåll erbjuder våra turbiner ett hållbart och diskret sätt att utnyttja vindenergin. Du kan tryggt installera ett TESUP-vindkraftverk på din fastighet utan att behöva oroa dig för att störa ditt lugn och ro.

Säg adjö till den högljudda turbinbilden och välkomna de viskande jättarna in i ditt liv!