connecting turbine to grid

Hur man ansluter en TESUP-turbin till elnätet

A allmänning fråga frågade förbi TESUP kunder är hur till ordentligt uppsättning upp a TESUP turbin. Detta blogg posta och de video bifogad skall hjälp till klargöra de beställa i som du ansluta din vind turbin till de rutnät. Om du är inte bekväm med miljö upp elektrisk anslutningar, du Maj vilja till rådfråga a professionell elektriker.

Denna process involverar 3 huvudkomponenter: ett vindturbin, en laddningsregulator och en kraftväxelriktare.
 
Först av Allt, ansluta 3 ledningar till de vind turbin, ett för varje fas av din genererad kraft.
 
Ansluta varje av dessa ledningar till de avgift kontroller i de beställa visad i de video, åtdragning dem i plats med de skruvar närvarande i de skal av de avgift kontroller.
 
De avgift kontroller reglerar de fart av din turbin, säkerställa den där elektrisk anslutningar bifogad till de turbin är inte överbelastad och skadad. Det också konverterar de AC produktion av de turbin in i DC kraft.

Ansluta de två ledningar visad i de video de Övrig sida av de avgift kontroller använder sig av de samma metod. Dessa ledningar utfodra de nuvarande genom till de växelriktare.
 
de Övrig slutet av de ledningar, bifoga de tråd adaptrar till de huvuden av de tråd som visad i de video och ansluta de adaptrar till de växelriktare.
 Bifoga en adapter till de 3 fas tråd ett slutet, säkerställa de tråd huvuden är väl säkrad. Plugg de adapter in i de produktion av de växelriktare. De Övrig slutet av de tråd skall vara ansluten till din hus elektrisk styrelse. För detta steg vi rekommendera anställning en elektriker, för dem Det är a enkel uppgift som burk vara Gjort i som liten som 10 minuter. Alternativt TESUP kommer snart vara släpper a video de bearbeta. Prenumerera till vår Youtube-kanal för inte till Fröken Det!
 
De växelriktare konverterar de DC kraft inmatning tillbaka in i 3 fas kraft, som är de samma typ av kraft Begagnade förbi de rutnät.
 
De kraft burk sedan vara såld till de rutnät!
 
Välja nu Din rena framtida med TESUP Vind Turbiner!