tesup employee

Har du träffat Zehra?

Är du nyfiken på vad som händer bakom kulisserna här? Tja, undra inte mer eftersom vår "Welcome the Team Series" är här för att tillfredsställa din nyfikenhet! Varje månad kommer vi att presentera dig för en av våra otroliga teammedlemmar, vilket ger dig en inblick i deras liv och vad som får dem att ticka.

Lita på oss, den här serien kommer att bli fantastisk! Du kommer att känna att du är där hos oss och lär känna våra fantastiska människor på nära håll. Så luta dig tillbaka, slappna av och gör dig redo att bli imponerad av vårt fantastiska team!

Dagens gäst är Zehra, vår alldeles egna digitala detektiv, som alltid är på jakt efter de bästa lösningarna för våra kunder. Hon är den som håller våra webbplatser, Amazon-butiker, eBay-konton och digitala marknadsföringsplattformar i en särskiljande form.

Nu kanske du tror att det är roligt och lek att arbeta i den digitala navet, men det är inte alltid solsken och regnbågar. Vår digitala detektiv måste vara skarp och på bollen hela tiden och se till att allt går smidigt och effektivt.

Men oroa dig inte, hon klarar uppgiften mer än väl! Beväpnad med sin pålitliga dator och sin kopp kaffe navigerar hon lätt i den digitala världens ibland osäkra vatten. Hon är som en superhjälte, men istället för att bekämpa brottslighet kämpar hon mot dålig webbdesign och långsamma sidladdningstider.

Och när det gäller att hitta de mest lämpliga lösningarna för våra kunder är vår digitala detektiv ett proffs. Hon kan alla de bästa knepen och verktygen i branschen, och hon är alltid på jakt efter nya och innovativa sätt att hjälpa våra kunder att lyckas.

Så nästa gång du besöker en av våra webbplatser eller gör ett köp på någon av våra webbplatser eller Amazon, vet att vår digitala detektiv är bakom kulisserna och ser till att allt går smidigt.

Utöver allt hennes digitala detektivarbete är det värt att notera att hon har varit med oss ​​sedan oktober 2022. Under den tiden har hon gjort några otroliga bidrag till vårt team.

En av hennes största prestationer har varit att utveckla projektet virtuella landdirektörer. Det här projektet har förändrat vår verksamhet och gjort det möjligt för oss att nå kunder på nya och spännande sätt.

Men det är inte allt. Hon har också arbetat outtröttligt för att redigera våra e-postmarknadsföringsdesigner och uppdatera dem så att de blir mer visuellt tilltalande och effektiva. Och utöver det har hon jobbat hårt med att uppdatera vår Amazon-butiksdesign och ändra produktbeskrivningarna i vår Google-feedback.

Alla dessa förändringar har haft en märkbar inverkan på vår verksamhet. Vi har sett en ökning av försäljning, webbplatsbesökare, öppningsfrekvens för e-post och varumärkesmedvetenhet – allt tack vare hennes hårda arbete. Med sin kompetens, erfarenhet och humor är hon verkligen unik.

Vi har frågat henne hur hennes karriär har utvecklats sedan hon startade TESUP. Hennes egna ord är så här: “ Som ni vet producerar och säljer Tesup vindkraftverk och solpaneler som ger förnybar energiproduktion till hela världen. Det gjorde det möjligt för TESUP att få ett globalt perspektiv med effekten av att tjäna över hela världen. Tack vare de ständiga förbättringarna och utvecklingen inom området digital marknadsföring, förbättrar den sig dag för dag i reklamverktyg och marknadsplatsplattformar.”

Och när vi frågade hennes favoritdel av att arbeta på TESUP, förklarade hon "Det är fantastiskt att ständigt få stöd av Tesup, att dina idéer och arbete verkligen värderas, ditt engagemang och dina idéer uppskattas alltid av Tesup, vilket ökar din motivation."

Vad gäller roliga fakta om henne: Hon är så känslosam att du måste tänka två gånger innan du säger något eftersom hon kan gråta. Hon älskar djur mer än människor. Hennes andedjur är en panda, ni kan gissa varför? Hennes man klagar över att hon är sen överallt och lat. Som tur är är hon inte så på jobbet. Och när det kommer till hennes hobbyer är hennes två favoritsaker att äta och sova. Oavsett om det är en lat söndag tillbringad i sängen med en god bok och en påse chips, eller en middagslur som förvandlas till en snooze-fest hela natten, så vet hon hur hon ska få ut det mesta av sin stilleståndstid.

Vi har turen att ha en så begåvad och rolig medarbetare i vårt team. Hon håller allt igång som en väloljad maskin, och hon gör allt med ett leende på läpparna. Vi kunde inte önskat oss en bättre digital detektiv!