a woman working on pc

Har du träffat Nursu?

Välkommen till del 4 av vår Team Series! I den här bloggen är vi glada att presentera dig för Nursu, den extraordinära chefen för Customer Experience Department på TESUP. Spänn fast dig och gör dig redo för ännu ett underhållande och upplysande äventyr med vårt otroliga team!

Hon är en kraft att räkna med när det gäller att säkerställa kundnöjdhet och göra deras upplevelse av vårt företag verkligt exceptionell. Med ett brett spektrum av tekniska ansvarsområden designar, utvecklar, testar och implementerar hon olika produkter, system och projekt. Från att analysera mekaniska system till att hjälpa kunder med deras tekniska förfrågningar, är Nursu dedikerade till att förbättra effektiviteten och produktiviteten genom att designa sol- och vindsystem skräddarsydda för våra kunders behov.

Hon gick med i TESUP-familjen för ett och ett halvt år sedan, och hennes karriärresa med oss ​​har varit inget mindre än fantastisk. På frågan om hennes tillväxt sedan hon gick med i TESUP utbrast hon: "Min TESUP-resa överträffade mina vildaste förväntningar! Företaget har litat på mig och mitt ansvar har ökat exponentiellt. Detta har gjort det möjligt för mig att ständigt utmana och förbättra mig själv. Jag har lett framgångsrika projekt, rest världen runt, och viktigast av allt, jag har blivit en mer självsäker kvinna. Allt detta har bidragit till vårt företags skyhöga kundnöjdhet!”

Vad älskar Nursu mest med att arbeta på TESUP? Tja, listan är ganska omfattande! Hon älskar den positiva arbetsmiljön som främjar samarbete och lagarbete. Möjligheterna till personlig och professionell tillväxt och utveckling har också spelat en avgörande roll i hennes resa. Ett meningsfullt och utmanande arbete håller henne engagerad och motiverad, och företagets mission och värderingar stämmer perfekt överens med hennes egna ambitioner. Nursu uppskattar också djupt det erkännande och uppskattning hon får från sina kollegor och överordnade. ”På TESUP tillhandahåller vi inte bara gröna energilösningar till våra kunder. Vi bidrar till en bättre framtid för våra barn, och det är en ära bortom ord”, konstaterade hon stolt.

Som projektledare för våra solkraftverksprojekt har Nursu tagit tyglarna i några av våra mest ambitiösa satsningar. Med sin expertis och engagemang har hon hjälpt till att uppnå en svindlande kundnöjdhetsgrad på 92 %. Hon söker ständigt nya projekt och identifierar förbättringsområden, vilket driver företaget framåt i en värld som anammar förnybara energilösningar.

Låt oss nu dyka ner i några roliga fakta om Nursu! Först och främst avgudar hon allt som är lurvigt. Katter och hundar har en speciell plats i hennes hjärta, och hon kan inte motstå att gosa med dem när hon får chansen. Och här är ett häpnadsväckande faktum: hon kan samla in och organisera 30 filer med dokument och skicka in projektansökningar på bara två dagar! När hon bestämmer sig för något finns det ingen stopp för henne.

Nursus engagemang, passion och otroliga prestationer gör henne till en ovärderlig medlemstillgång för TESUP-familjen. Vi har turen att ha henne som leder ansvaret för att säkerställa att våra kunder får förstklassig service och ge dem möjlighet att anamma lösningar för förnybar energi. Med Nursu i vårt team ser framtiden ljusare ut än någonsin!