a woman working

Har du träffat Hande?

Introduktion av Regulatory Wizard
Välkommen till ännu ett spännande kapitel i vår Team Series, där vi berättar historier och karriärer för våra exceptionella TESUP-teammedlemmar. Idag ska vi träffa Hande, en enastående kemiingenjör som sömlöst har övergått från läkemedelsvärlden till den förnybara energisfären. Hon spelar en avgörande roll för att säkerställa att våra produkter uppfyller globala regulatoriska standarder, samtidigt som hon sprider lite egenheter i hennes dagliga rutin.
Handes resa började med en magisterexamen i läkemedelsteknik och ett decenniums erfarenhet av olika aspekter av läkemedelsindustrin. Men livets vändningar ledde henne till TESUP, där hon nu säkerställer att våra produkter följer regulatoriska krav på olika globala marknader. Hennes roll sträcker sig bortom pappersarbete; hon är aktivt involverad i att förbereda och underhålla regulatorisk dokumentation, genomföra riskbedömningar och stödja riskhanteringsaktiviteter.
På TESUP har Handes karriär genomgått en anmärkningsvärd utveckling. Skiftet från läkemedel till förnybar energi har förändrat hennes sätt att närma sig sitt arbete och lösa problem. TESUPs innovationsdrivna miljö har spelat en viktig roll i hennes karriärtillväxt och uppmuntrat henne att närma sig idéer med nya perspektiv. Detta kreativa tillvägagångssätt bidrar till vår fortsatta framgång inom området hållbar energi.
En av de aspekter Hande värdesätter mest med TESUP är den utsökta balansen mellan hennes professionella och personliga liv. I den livliga TESUP-miljön står möjligheten att vårda personliga relationer och engagera sig i egenvård i centrum. Denna unika arbetskultur sätter en premie på övergripande välbefinnande, och ger Hande den dyrbara tiden att få kontakt med familj, vänner och investera i hennes personliga välbefinnande.
I Handes liv är en typisk dag allt annat än typisk. Hennes största utmaning är att aktivt växla mellan tre språk. Efter att ha pratat engelska på ett TESUP-möte kan hon befinna sig på en föräldra-lärarträff och delta aktivt på tyska. Ibland blir språken härligt sammanflätade, vilket leder till roliga situationer där engelska instruktioner får en tysk smak, och vice versa. Den här språkliga akrobatiken utgör dock en och annan utmaning för hennes koncentration.
På månadsbasis är Hande beslutsamt att se till att alla våra produkter uppfyller de erforderliga juridiska standarderna. Hon granskar noggrant de europeiska normer som ligger till grund för produktens direktiv och implementerar nödvändiga revisioner. Detta åtagande representerar ett betydande steg mot att förbättra TESUPs hållbarhet och upprätthålla de högsta standarderna inom sektorn för förnybar energi.
kvinna i skogen
När Hande inte förespråkar regelefterlevnad eller hållbarhet, tycker hon om en mängd olika hobbyer och stoltserar med några unika egenheter. Hon bibehåller sin fysiska kondition genom att gå till gymmet regelbundet och ägna sig åt en pigg omgång tennis. Men det är här det blir intressant: Hande verkar inte få ett skratt när han tittar på komedifilmer eller komiker. Istället finner hon sin koncentration på livliga kaféer snarare än tysta miljöer, där hon är mer produktiv. Hon har alltid symfonisk metalmusik i bakgrunden när hon jobbar eller läser. Och i en härlig twist kan hon inte njuta av ett ägg utan att ringla det med honung.
Hande är en sann skatt inom TESUP-familjen. Med sin kombination av expertis, anpassningsförmåga och ett stänk av unikhet tillför hon en dynamisk och innovativ dimension till förnybar energi. Vi är privilegierade att ha henne i vårt team, som styr företagets engagemang för hållbarhet och välbefinnande, ett regleringsdokument och honungsdryck i taget. Hande, du är en regulatorisk guide, och vi har turen att ha dig ombord!