wind turbine technician

Har du träffat Ercan?

Välkommen till del 6 av TESUP Team Series! Idag presenterar vi Ercan för dig, tillverkningschef, geniet bakom att göra TESUPs drömmar om förnybar energi till verklighet. Gör dig redo att utforska den fascinerande världen av TESUPs tillverkningsresa ledd av Ercan och hans skickliga team av tekniker.

Med sina intensivt blå ögon framstår Ercan som den drivande kraften i att få saker att hända. Han har massor av erfarenhet av att göra saker, och han är riktigt bra på det!

Ercan gör inte en daglig rutin; han brinner verkligen för det han gör. Han arbetar nära TESUPs ingenjörer för att planera hur saker och ting ska göras. Och vet du vad? Han älskar det faktiskt! Dessutom är han väldigt intresserad av vad TESUP gör för miljön med förnybar energi. Med hans egna ord "Att producera produkter som är fördelaktiga och skyddande för naturen och miljön på TESUP och leverera dem direkt till användarna ger mig stor moralisk tillfredsställelse och stolthet."

Hans dagliga rutin börjar med en kopp kaffe och kollar vad som står på schemat. Han pratar med sitt team av tekniker för att se till att alla vet vad som händer den dagen. Sedan börjar han se till att allt går smidigt. Han har möten med ingenjörer och logistikteamet för att hålla allt synkroniserat. Att tillverka vindkraftverk och solpaneler kräver kunskap, TESUP är mästare på det med målet att göra energi från naturen utan att skada planeten.

TESUP-tekniker
*Ercan med några av sina teammedlemmar

Och när Ercan inte är en tillverkningsstjärna är han bara en vanlig kille. Han älskar att umgås med sina döttrar och familj. De går på roliga utflykter tillsammans och njuter av några goda tider mellan far och dotter. Hans livsfilosofi är att vara rättvis, ärlig, leva i nuet, inte missa livet. Hans största tillgång och prioritet i livet är hans familj. Han har en djup tillgivenhet för unga individer, och tillsammans med sina följeslagare samarbetar de flitigt för att vägleda dem bort från skadliga vanor samtidigt som de aktivt engagerar dem i sport. Som ordförande för en dynamisk sportklubb leder han dessa ansträngningar och finner tröst i att bevittna utvecklingen av skarpsinniga, kvicka och dygdiga idrottare. Denna roll tillåter honom inte bara att vårda och forma deras potential utan lämnar också en outplånlig inverkan på livet för dessa blivande ungdomar. Utöver sitt engagemang för ungdomsutveckling, föder han en passion för att utforska historiska platser och upptäcka nya destinationer, vilket återspeglar hans kärlek till kulturell berikning och nya upplevelser.

Utöver hans seriösa arbetspersonlighet vet Ercans kollegor att han har ett fantastiskt sinne för humor och en genuin natur som bidrar till den vänliga atmosfären på TESUP. Så hatten av för Ercan, mannen bakom magin i tillverkningen. Han gör inte bara coola energiprylar, utan han hjälper också till att göra världen till en grönare och renare plats för oss alla.