tesup cx

Har du träffat Elene?

Välkommen till Team Series Del 5! Idag är vi glada över att presentera dig för Elene, vår nya kommunikationsexpert på TESUP! Gör dig redo att bli förvånad över hennes superkraft att bygga vänskapliga band med våra kunder och skapa en positiv och välkomnande miljö för alla. Från att sprida glädje och skratt till att göra en verklig inverkan på världen, Elene är den nya lysande stjärnan i vår TESUP-familj! Så, spänn fast dig och följ med oss ​​på ännu en spännande resa med vårt otroliga team!

Varje dag har hon förmånen att få insikter i nästan varje avdelning och ta initiativ till att utforska ämnen som kan visa sig vara värdefulla i hennes framtida uppdrag. Från att lära sig om el till att samla kunskap från olika avdelningar som marknadsföring, logistik, tillverkning och mer, Elene känner att hon är på en kontinuerlig resa av tillväxt och självförbättring. Att vara omgiven av ett team som brinner för att göra en positiv inverkan på planeten gör hennes arbete på TESUP ännu mer meningsfullt och tillfredsställande.

Att arbeta på TESUP har varit ett livs äventyr för Elene. Hon har blivit positivt överraskad av de extraordinära möjligheter som har kommit i hennes väg, vilket bekräftar hennes övertygelse om att livet är fullt av fantastiska möjligheter. Detta dynamiska företag förstår värdet av att uppskatta sina anställdas potential och stödjer aktivt deras tillväxt och avancemang. Elene känner att hon fick karriärjackpotten, att vara en del av denna stärkande familj som uppmuntrar oavbrutet förbättring och att arbeta skickligt.

Men vänta, det finns mer! Elenes favoritgrej med att arbeta på TESUP är att vara före, att anamma innovation och tänka utöver det vanliga. Det här företaget handlar inte bara om att sälja; de är på ett uppdrag att tackla klimatförändringarna och skapa en mer hållbar framtid. Från att utveckla grön teknik till att stödja hållbart boende, TESUP visar en djup känsla av ansvar gentemot planeten och dess invånare. Och gissa vad? Elene är nu en del av denna extraordinära resa!

Nu, här är den roliga twisten! Hon delar ett gemensamt mål med företaget hon arbetar i: att bidra till mänsklighetens välbefinnande. Elene lever en aktiv och atletisk livsstil, springer som vinden och tränar på gymmet varje dag! Hon handlar om att öka medvetenheten om ett hälsosamt liv, och hennes passion för hållbarhet och en hälsosam miljö gör hennes jobb ännu mer meningsfullt. Och det finns en annan rolig fakta om Elene: hon älskar valpar! När hon inte är upptagen med att rädda världen med sina kommunikationssuperkrafter och främja hållbarhet, kan du ofta hitta henne gosa och leka med bedårande valpar.

Elene, kommunikationssuperhjälten, gör en verklig skillnad i världen, en positiv interaktion i taget! Med sin smittande entusiasm och engagemang för en grönare framtid, lämnar hon en bestående inverkan på våra kunder och vår planet. Vi är så lyckliga att ha henne som en del av vår TESUP-familj! Fortsätt att lysa, Elene! Du är en sann inspiration för oss alla!