tesup employee

Har du träffat Carolina?

Som tidigare nämnts startade vi "Welcome the Team Series" föregående månad. Vi går alla ut på att dra tillbaka gardinerna och visa dig de coola sakerna som pågår bakom kulisserna! Och månadens gäst är Carolina, vår egen superhjälte på TESUP.

Låt oss ta en stund för att rikta rampljuset på vår otroliga teammedlem, Carolina. Med sitt skarpa öga för detaljer och orubbliga engagemang för att hålla vår verksamhet löpande har hon blivit en ovärderlig tillgång för vårt team sedan hon började 2022.

Som en del av avdelningen Internal Control and Support (ISU) är vår superhjältes huvudroll att granska, stödja och motivera alla teammedlemmar, se till att de arbetar effektivt och att de har koll på sina dagliga aktiviteter, särskilt eftersom vårt företags verksamhet är uppkopplad. Med sin tillgång till nästan allt har hon en helhetsbild av hela företaget och ser till att alla aktiviteter går som planerat. Vid eventuella problem vidtar hon snabbt nödvändiga åtgärder för att certifiera anställda och åtgärda eventuella problem. Hon är också den bästa personen för resultatfeedback, allmänna HR-frågor och förslag på förbättringar eller klagomål från anställda.

Men hur hamnade hon på ISU-avdelningen? Nåväl, det har varit en rejäl resa! Hon började i Customer Experience Team, där hon interagerade med kunder från alla TESUP-regioner på ett mycket kundvänligt sätt. Hennes prestation och framsteg fångade styrelsens uppmärksamhet, som erbjöd henne en ny utmaning på ISU-avdelningen.

Att arbeta på TESUP har varit ett spännande äventyr för Carolina, och hon älskar det absolut av flera anledningar. För det första uppskattar hon det tillväxttänkande företaget främjar mot teknik och grön energi, vilket ger stora möjligheter till lärande och förbättringar. Också som ett distansjobb gör det att hon kan arbeta från vilket land hon vill och till och med besöka vårt globala huvudkontor. Flexibiliteten i arbetstid är en annan fördel, där företaget värdesätter kvaliteten på det levererade arbetet över att bara klocka in timmar.

Att vara en del av ett företag som bryr sig om planeten och hållbarhet, och göra skillnad i hushållen genom rena energiprodukter, fyller henne med stolthet. Sist men inte minst tycker hon mycket om att samarbeta med kollegor från olika platser och lära sig av deras olika kulturer och kompetenser, allt med ett gemensamt uppdrag att göra en positiv inverkan på världen.

Så hur ser en typisk dag i vår ISU Superhjältes liv ut? Jo, hon börjar med att dyka ner i sin inkorg, flitigt kolla och svara på mejl från olika avdelningar och externa källor. Hon håller även konsultmöten med kunder för deras projekt tre gånger i veckan. Att hålla ett vaksamt öga på teammedlemmarnas aktiviteter, spåra tidrapporter och slutföra närvaro vid våra veckomöten är alla en del av hennes dagliga rutin.

Men det är inte allt, hon bär också en HR-hatt, hanterar prestationer, aktivitet och dagliga stand-ups för anställda, och kommer till och med på roliga händelser som Happy Hour eller Coachingsessioner för teamet. Som medlem i ISU skriver hon veckouppdateringar om avdelningens verksamhet och mål, inklusive en sammanfattning, som är en väsentlig del av vår veckorapport.

Det som skiljer henne är hennes orubbliga tro på tecken och öde, vilket ger hennes personlighet en touch av egendomlighet. Hon menar att vi inte är förutbestämda att uppleva vissa situationer i livet, ens med vår fria vilja. Hennes unika perspektiv på livet ger en ny syn på arbetsplatsen, och hennes kollegor söker ofta råd från henne i andra frågor än jobbet.

Förutom hennes enastående yrkeskunskaper har hon också en söt tand för choklad. Hon älskar det så mycket att om hon fick chansen skulle hon byta måltider mot godis!

När hon inte är upptagen med att hålla ordning på saker och ting på TESUP har hon en mängd olika intressen. Hon går regelbundet till gymmet för att hålla sig i form och frisk, och visar sitt engagemang för både sitt personliga och professionella välbefinnande. Hon är också en ivrig lärande och ägnar tid åt att studera, vilket visar upp sin törst efter kunskap och personlig utveckling. Och i slutet av en lång dag njuter hon av att koppla av genom att titta på serier innan läggdags, varva ner med lite fängslande berättande.

I sitt personliga liv är hon en självutnämnd homebody som finner tröst i att spendera kvalitetstid med sin pojkvän på helgerna. Hon har också en passion för resor och har bott i USA i ett år och upplevt de pulserande städerna New York och Chicago medan hon studerade vid UIUC. Hennes äventyrliga anda och globala exponering har format henne till den individ hon är idag.

Vår ISU-superstjärna på TESUP är en sann pärla, med hennes noggranna förhållningssätt till sin roll, tro på ödet, kärlek till choklad och lust att resa. Hon tillför ett unikt perspektiv och tillför värde till företaget på mer än ett sätt. Vi är verkligen tacksamma över att ha henne som en del av vårt team, och vi ser fram emot att se hennes fortsatta tillväxt och framgång på TESUP! Fortsätt gunga, ISU Superwoman!