happy new year

Gott nytt år

Grattis alla, vi har lyckats avsluta ett år till!


2022 var ett sådant år med energikriser, krig, naturkatastrofer... Naturligtvis var inte allt så illa som det låter. Vi hade också en fantastisk tid med våra nära och kära.


För oss fick vi nya hemsidor och platser, nya produkter, nya kollegor och nya workshops, nya mobilapplikationer på Google play och Apple store. Vi fördubblade tillverkningspersonalen internationellt och vi deltog i fyra viktiga utställningar över hela världen. Vi startade gratis föreläsningar om förnybar energi och konsulttjänster efter försäljning. Vi hade en rekordstor skattebetalning i Tyskland. 

För varje år som går känner de flesta av oss komplicerade, som att känna glädje och sorg på samma gång. Det är människans natur, vi firar ett nytt år med nya förhoppningar samtidigt som vi saknar de senaste åren.


Låt oss tro på det här nya året av hela våra hjärtan! Kom ihåg att alltid ringa för det goda :)


Vi kommer att ha nya produkter för att möta dig under det nya året som HERA, ATLAS7, ATLASX7 vindturbiner, Tesup Power Truck. Vi kommer att tillverka laddningsregulatorer för vindkraftverk i Storbritannien.


2023 kommer med all framgång, hälsa och lycka. Och vi kommer alltid att vara med dig kära Tesup-familj. Låt oss göra 2023 till ett mer hållbart och renare år tillsammans!


Glöm inte att avge nyårslöften.

 

Vi önskar allt gott för det nya året!