sustainability panel

Going Global London 22 - HållbarhetspanelTesup var på Going Global Exhibition i London.

Vi har meddelat för veckor sedan att vi skulle vara med på Going Global Exhibition och nu är det dags. Den 16:e och 17:e november besökte vi denna utställning.


 

På utställningens första dag var Tesup där för att träffa besökare, utställare och affärskollegor över hela världen.


 

Vår finansdirektör, Amanda Pereira, vars expertområde är Presentationer och föreläsningar höll ett tal i panelen om hållbarhet och talade om hållbarhet; syfte; hur man minskar NetZero; vidta åtgärder på kort, medellång och lång sikt och deras effekter; koldioxidavtryck; hur mycket det kostar att vara hållbar; och skillnaden mellan sol- och vindproduktion. Eftersom vi fullt ut stödjer hållbarhet och förnybar energi, hade vi mycket att säga. Hon hade ett fantastiskt tal om hållbarhet med Rondi Allan från Sustainable X och Wayne Cramer från GW ENERGY och hon svarade på frågor från både utställare och besökare. De som kom för att se oss har väldigt tur och faktiskt har vi tur att se dig :)


 

Going Global är en stor händelse för företag att interagera och bredda sina relationer. Vi är oerhört nöjda med att träffa utställarna och besökarna i London. Bättre tillsammans för en hållbar värld!