tesup customers

Gå samman för en hållbar framtid: Vi firar TESUPs 100 000:e kund!

På TESUP sprudlar vi av spänning över att avslöja en betydelsefull prestation i vår strävan efter en grönare och mer hållbar framtid. Förbered er för fanfaren när vi stolt firar vår 100 000:e kund, en extraordinär milstolpe som driver vårt hushållsföretag för förnybara energilösningar till nya höjder! För att tacka var och en av våra uppskattade kunder är vi glada över att kunna erbjuda en rabatt på £100 på alla våra produkter från 27 juli till 31 juli med koden "100K" . Med våra hjärtan svämmade över av tacksamhet, låt oss ta en resa tillbaka i tiden för att minnas de utmaningar vi har övervunnit och de triumfer vi har delat.

Ett globalt fotavtryck

TESUPs förändringsvingar har tagit flykten till över 50 länder över hela världen. I ett imponerande nätverk av 29 länder med lokala webbplatser driver våra produkter aktivt elproduktion i över 50 länder från och med idag, vilket återspeglar vår anmärkningsvärda globala räckvidd och inverkan. Vi har korsat gränser och hav och nått varje hörn med vårt engagemang för att leverera hållbara, pålitliga och högeffektiva energilösningar. Vi står stolt axel vid axel med ett globalt samhälle som delar vår orubbliga vision om en renare och grönare planet.

Ledande i vägen: Nederländerna, Tyskland och Storbritannien

Även om TESUP betjänar kunder i flera länder, är det värt att lyfta fram den betydande närvaron av våra banbrytare i Nederländerna, Tyskland och Storbritannien. Dessa tre länder har visat exceptionell entusiasm och upptagande av våra produkter, vilket banat väg för en hållbar framtid.

1. Nederländerna: Nederländerna, känt för sin progressiva miljöpolitik, har helhjärtat anammat TESUPs lösningar för förnybar energi. Nederländska hushåll förstår vikten av att minska sina koldioxidavtryck. Nederländerna representerar 10 % av TESUPs uppskattade kunder, vilket återspeglar deras starka engagemang för ett hållbart liv.

🏡 Här är en hjärtlig kommentar från en av våra kunder i Nederländerna:

"Jag installerade nyligen ATLAS X7-vindkraftverket från TESUP, och det har förändrat mitt energibehov. Det här vindkraftverket är ett tekniskt underverk. Jag är förvånad över mängden elektricitet som den genererar, vilket gör att jag kan driva mitt hem med ren, förnybar energi.." - Erik F. från Flevoland, NL

2. Tyskland: Som ledande inom införandet av förnybar energi står Tyskland som ett lysande exempel på hållbart boende. TESUP har sett ett stort intresse och försäljning från tyska kunder, som värdesätter tillförlitligheten och effektiviteten hos våra produkter. Tillsammans driver vi omställningen till ren energi i en av Europas största ekonomier. Anmärkningsvärt nog representerar Tyskland 13 % av TESUPs uppskattade kunder, vilket bekräftar deras engagemang för en grönare och mer hållbar framtid.

🏡 En av våra kunder från Tyskland delade också med sig av sina erfarenheter:

"Jag kan inte säga tillräckligt bra saker om TESUP. Deras produkter har förändrat sättet jag genererar och förbrukar energi. Med MAGNUM 5 har jag kunnat använda vindkraft och avsevärt minskat mitt beroende av nätet. Jag är tacksam att vara en del av revolutionen för förnybar energi vid sidan av TESUP." - Lucas D. från Thüringen, DE

3. Storbritannien: Storbritannien har varit en stark förespråkare för förnybar energi och har satt upp ambitiösa mål för att minska utsläppen av växthusgaser. TESUP har spelat en viktig roll för att stödja denna gröna revolution, och försett hushåll över hela Storbritannien med tillgängliga och prisvärda lösningar för förnybar energi. Storbritannien representerar 15 % av TESUPs uppskattade kunder, vilket visar deras betydande bidrag till att ta till sig lösningar för ren energi.

🏡 Låt oss höra historien om en TESUP-kund från Storbritannien:

"TESUPs HERA har varit en förändring för mig. Dess design och prestanda gör den till en enastående produkt. Jag installerade den på min bakgård, den har genererat en konsekvent tillförsel av ren energi. Den är perfekt för min plats eftersom vindarna i min trädgård hemstaden är ganska stark. Det är fantastiskt att se den positiva inverkan jag gör." - David L. från Wales, Storbritannien

Vi är världsledande med det största installationsfotavtrycket i världen.

En gemenskap som drivs av hållbarhet

Från början har TESUP varit engagerad i att ge hushåll över hela världen med innovativa och pålitliga lösningar för förnybar energi. Vårt uppdrag att främja införandet av ren energi och minska koldioxidavtryck har gett genklang hos en mångsidig gemenskap av individer som brinner för hållbarhet. Varje kund som går med i vår TESUP-familj stärker vårt kollektiva engagemang för att skapa en bättre värld för framtida generationer.

Samarbetets kraft

Vår resa skulle inte vara möjlig utan våra kunders samverkan. Din feedback, förslag och passion för hållbarhet har spelat en avgörande roll för att forma våra produkter och tjänster. Genom dina delade erfarenheter och framgångsberättelser har du inspirerat andra att ta till sig förnybar energi och bidra till en renare värld.

Dela glädjen: videor och bilder från TESUP-kunder

Förutom uppriktiga vittnesmål har våra otroliga kunder varit vänliga nog att dela med sig av sina erfarenheter genom videor och bilder, och visa upp hur våra förnybara energilösningar har förändrat deras hem och livsstil. Det är hjärtvärmande att se glädjen och spänningen hos husägare när de bidrar till en hållbar framtid.

Följ med på resan

För att uttrycka vår tacksamhet riktar vi ett hjärtligt tack till varje TESUP-kund, tillsammans med £100 RABATT på alla våra produkter med koden "100K" från 27 till 31 juli . Ditt förtroende, din lojalitet och ditt engagemang har varit avgörande för att nå denna otroliga milstolpe. Tillsammans gör vi skillnad och inspirerar andra att ta till sig hållbara metoder.

Tack för att du är en del av TESUP-resan och för att du anammat ren energi. Låt oss fortsätta att inspirera andra, de kommande 100 000 kunderna och mer!