tesup product portfolio

En aldrig sinande resa: TESUP Product Portfolio Evolution

TESUP är en ledande leverantör inom industrin för förnybar energi, med ett orubbligt fokus på att leverera kvalitet, innovation och kundnöjdhet. Vi erbjuder en rad förnybara energiprodukter av överlägsen kvalitet som är effektiva, pålitliga och lätta att använda, vilket gör oss till ett föredraget val för kunder över hela världen.
Sedan vår etablering 2016 i Storbritannien har vi undertecknat många framgångar och introducerat många innovativa produkter - var och en av dem är den senaste innovationen i sin kategori. Idag vill vi ta dig genom vår produktportföljutvecklingsresa.
Vårt engagemang för kontinuerliga framsteg och innovation återspeglas i vårt team av erfarna ingenjörer och tekniker, som strävar efter att utveckla innovativa lösningar för förnybar energi. Med den senaste design- och simuleringsmjukvaran optimerar vi våra produkter för prestanda och effektivitet, vilket säkerställer att TESUP-produkter alltid ligger i framkanten av branschen.
Vår produktlinje utvecklas och expanderar ständigt, med fokus på att förbättra befintliga produkter och införliva den senaste tekniken i våra konstruktioner. Vår resa började med tillverkningen av ATLAS 2.0 vindturbinen, som hade en kapacitet på 2 kW och var designad för kraft och energieffektivitet. ATLAS 2.0-modellen uppgraderades senare, med en större underkropp och ett växelsystem.
Nästa produkt vi introducerade var laddningsregulatorerna, designade för att reglera spänning och ström från vindkraftverk och solpaneler, samt styra batteri- och växelriktarladdning. Idealisk för användning med vindturbiner, dessa kontroller kan hantera upp till 5 kW effekt. Vi introducerade sedan vår innovativa flexibla solpanel, en lätt, bärbar och mycket effektiv solpanel som kan användas i olika applikationer, inklusive camping, båtliv och utomhusaktiviteter.
Vi fortsatte vår resa med Atlas X-vindkraftverket - som ett resultat av vår kundcentrerade och kontinuerliga innovation. Den designades för att vara mer robust och effektiv än ATLAS 2.0. Den innehöll en ny bladdesign, en större rotordiameter och en kraftfullare generator.
När det gäller utvecklingen av våra horisontella turbiner introducerade vi först MAGNUM 5 som levererar mer kraft än våra tidigare modeller, med en trebladig design som ökar effektiviteten och prestanda, vilket gör den till den mest populära horisontella vindturbinen på marknaden. Vårt vindkraftverk MasterX är en annan högpresterande turbin designad för kommersiella och industriella applikationer, med en effekt på 1 KW och förmågan att generera kraft vid låga vindhastigheter. Den omarbetade bladdesignen gör den tystare än många andra vindturbiner, och den börjar rotera vid vindhastigheter så låga som 3 m/s.
Vi fortsatte att uppgradera vår ATLAS-serie, med ATLAS 4.0 vindturbinen med avancerad teknik som förbättrar dess prestanda och effektivitet. Vi introducerade också Home Energy Unit, ett kompakt och bärbart system designat för människor som vill generera kraft på språng, perfekt för camping, husbilsresor eller andra utomhusaktiviteter.
Vår Irrigation Energy Unit var en annan innovativ produkt perfekt för användning i områden utan kraftledningar. Den var enkel att installera och kan användas med både solpaneler och vindkraftverk. DC-pumpen kunde dra vatten från ett djup av 20 meter och kunde pumpa upp till ett totalt avstånd av 60 meter.
För idag är ATLAS 7 och X7 modellerna de senaste innovationerna i vår ATLAS-serie. De kommer med en helt annan underkroppsdesign, en maximal generatoreffekt på 7 kW, högre effektivitet och ett modernare utseende och känsla. Förutom den nya ATLAS-serien har vi nyligen introducerat nya Hera Wind Pro, vår mest avancerade och högpresterande vindturbin. Den har en unik bladdesign som minskar buller och vibrationer. Den klarar av fristående 7 kW kraftgenerering, möter dagliga hushållens elbehov och har mindre miljöpåverkan tack vare sin 2-bladiga form producerad med mindre material.
Som du kan se stannar vår portföljutveckling och innovation aldrig. På TESUP är vi fast beslutna att leverera överlägsen kvalitet, innovativa och tekniskt avancerade produkter till våra kunder. Vår resa hittills har varit full av prestationer, och vi kommer att fortsätta att tänja på innovationens gränser för att möta våra kunders föränderliga behov.