ev charging

Elfordonsladdning med TESUP-turbiner!

En ny tid för transporter är på väg. Länder och företag över hela världen tävlar om att ersätta nuvarande fossilbränsledrivna fordon med renare alternativ. Den energikälla som är beredd att ta förbränningsmotorns plats som mest populär är batteridrivna elfordon.

Bra! Du säger att mycket mindre föroreningar kommer att sprutas ut av bilar under åren, vilket minskar inverkan av personliga transporter på miljön. Tyvärr är det inte fullt så enkelt. Elfordon är bara så rena som deras elkälla. Till exempel om elen du laddar ditt elfordon med genereras i ett koldrivet kraftverk, genererades många skadliga utsläpp för att driva ditt fordon.

Det är här TESUP-turbinerna kommer in! Genom att använda vindens kraft släpps inga utsläpp i processen att generera el. Att göra TESUP-turbinkraftproduktion till en ren, grön energikälla. Så du kan använda ditt elfordon utan utsläpp!
 
Dessutom har TESUP en rad elektriska ledningssystem, inklusive en nyligen förbättrad laddningsregulator, som hjälper dig att hantera din elektricitet och koppla ihop bra med din TESUP-turbin.
 
Utrustningen du behöver för att framgångsrikt ladda ditt elfordon visas i videon nedan! För den här installationen behöver du bara ansluta till din turbin en laddningsregulator följt av en nätväxelriktare så att din kraft kan överföras genom nätet till ditt elfordon!