manufacturing

Fördubblad tillverkningsarbetsstyrka

Tesup har fördubblat sin tillverkningsstyrka internationellt denna månad för att nå våra större mål!

De senaste årens snabba tillväxt av sol- och vindenergi har gett hopp till internationella ansträngningar för att minska utsläppen av växthusgaser och begränsa de farligaste effekterna av klimatförändringarna. I denna snabba tillväxt av sol- och vindenergi tar TESUP en aktiv del genom att fördubbla vår tillverkningsstyrka internationellt.


FN:s generalsekreterare Antonio Guterres noterade: "Förnybar energiteknik som vind och sol finns redan och är i de flesta fall billigare än kol och andra fossila bränslen. Nu måste vi sätta dem i arbete, omgående, i stor skala och snabbt. "Och det är så TESUP växer.


Kan du föreställa dig att sol- och vindenergi tillsammans knappt stod för 1,7 % av världens elproduktion 2010? Den ökade till 8,7 % förra året, mycket mer än vad som först förväntades av populära energimodeller. Till exempel förutspådde International Energy Agency 2012 att 2030 kommer världen att producera 550 terrawattimmar solenergi, men den förutsägelsen överträffades redan 2018.


Vi skulle bli förvånade över att se hur mycket kostnaden för förnybar energi har minskat och hur den årliga utbyggnaden har fördubblats om vi kunde resa tillbaka i tiden till ett decennium sedan.


Kommer vi fortfarande att bli lika förvånade 2030 eller 2050? Beroende på vad vi gör direkt. Det är därför TESUP alltid fattar beslut och agerar klokt och hänger med i tiden. Vårt svar på dagens verklighet är att öka vår kapacitet och öka produktionen så att alla kan använda förnybar energi, spara pengar och rädda världen.


Efter att ha börjat arbeta 2017 har vi nu vuxit till ett internationellt företag, världens största hushållsvindkraftverk och flexibla solpanelstillverkare. Med huvudkontor och ledning i England och Kalifornien har vi lokala företag över hela världen och leverans nästa dag i 30 länder från och med 2022. TESUP UK, TESUP US, TESUP CA, TESUP DE, TESUP ES, TESUP NL, etc...


Rysslands invasion av Ukraina och enastående globala energikris som utlöstes av den fick oss att agera ännu mer effektivt än vi har agerat fram till dessa dagar. Tesup ökar sin kapacitet och nu ska våra produkter även tillverkas i England. Våra kunder kommer att få ännu snabbare leveranser och vårt mål med Tesup förnybar energi i varje hem är nu ännu närmare.


Du kan också ta steget mot en hållbar framtid för ditt hem nu och beställa våra produkter.